У нас вы можете посмотреть бесплатно Samayal Samayal with Venkatesh Bhat - Mushroom Corn ki Jugal Bandhi или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Mushroom Corn ki Jugal Bandhi! Chef Venkatesh Bhat tells how to cook Mushroom Corn ki Jugal Bandhi. Ingredients: Fresh Button Mushroom - 200 gm American Corn - 150 gm Onion - 2 Nos Tomatoes - 2 Nos Ginger Garlic Paste - 50 gm Green Chillies - 2 Nos Turmeric Powder - 15 gm Chilli Powder - 25 gm Coriander Powder - 25 gm Jeera - 25 gm Fresh Cooking Cream - 50 ml Cashew Nuts - 75 gm Coriander leaves - 1 Bunch Sunflower Oil - 75 ml. Method: Heat sunflower oil in thick bottom pan, add chopped onions and cook well untill golden brown. Add Ginger Garlic Paste. Add chopped tomatoes; cook untill oil comes out from side. Add fresh green chillies, turmeric powder, chilli powder, coriander powder. Make cashewnut paste and add to gravy; cook well. Wash & drain mushroom and cut into quarter. Add mushroom & american corn to gravy. Adjust Seasoning. Finish with Cooking Cream and Coriander leaves.