У нас вы можете посмотреть бесплатно Korean Cream Cheese Garlic Bread 韓式蒜香奶酪包 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
[Ingredients] 4 Burger bun (please refer to my previous video how to make burger bun • Burger Bun 汉堡面包 ) 200g Cream Cheese 30g Sugar 50g Whipping Cream 130g Butter (Unsalted) Steps: 1. Press the cream cheese into a puree with spatula, add sugar and continue to mix it well, then add whipping cream and mix well. 2. Put the cream cheese in the piping bag and put the cream cheese in the refrigerator for later use. 3. Melt the butter in a bowl on top of hot water, add garlic, condensed milk, honey, eggs and parsley and mix it well. 4. Cut the bread from top center into 4 sides, squeeze the cream cheese in each side and drizzle butter sauce on top. 5. Bake at 160°C for 10 minutes. 材料: 4 汉包面包(请参考之前如何制做汉面包的视频 • Burger Bun 汉堡面包 ) 200g 奶油奶酪 30g 糖 50g 淡奶油 130g 牛油(無盐) 50g 蒜蓉 30g 炼乳 20g 蜜糖 1 蛋 3g 干香菜 做法: 1. 将奶油奶酪用膠板抹刀压成泥、加入糖继续搅拌均匀后再加入淡奶油拌匀。 2. 将奶油奶酪放进裱花袋、将奶油奶酪放置在冰箱冷藏备用。 3. 将牛油隔热水溶化、加入蒜蓉,炼乳、蜜糖、鸡蛋和干香菜拌匀。 4. 将面包切开4刀、挤入奶油奶酪再淋上牛油酱。 5. 以160°C烤10分钟。