• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Making Classic Summer Sausage (Fermented & Semi Dried) скачать в хорошем качестве

Making Classic Summer Sausage (Fermented & Semi Dried) 5 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Making Classic Summer Sausage (Fermented & Semi Dried)
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Making Classic Summer Sausage (Fermented & Semi Dried) в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Making Classic Summer Sausage (Fermented & Semi Dried) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Making Classic Summer Sausage (Fermented & Semi Dried) в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Making Classic Summer Sausage (Fermented & Semi Dried)

In todays video we will be making a more classic version of this sausage. What I mean by that is we will not be using "souring" agents to achieve a tangy flavor. We will be fermenting this sausage and allowing the bacteria to drop the pH for us. This will give us that tangy quality that we have come to love. I know it may seem like a lot of steps but I will take you through each one and if you follow my lead on this one you will be enjoying your very own house crafted summer sausage. PS: This is a great way to use some wild game!! (venison, elk, moose, bear) This recipe is has been adapted from "The Art of Making Fermented Sausages" By Stanley Maianski This is for 5 pounds Lean Pork 1192g Lean Beef 511g Back Fat 567g Salt 57g Cure #1 6g Dextrose 20g Table Sugar 11g Black Pepper 6g Corriander 5g Mustard Seed 9g All Spice 4g Nutmeg 2g Garlic Powder 4g Non Fat powdered milk 30g F-RM-52 Starter Culture 1/4 tsp in 1/4 cup of distilled water (let "wake up" for 30 minutes) 1. Chill meat and fat. Grind through 5mm plate 2. Get seasonings together, Hydrate your casings (I used 76mm synthetic), and get the starter culture ready. 3. Set up fermentation area (you want a temp of 75F-95f with high humidity for at least 24-48 hours) Oven with light on and a pan of water works generally 4. Mix meat (make sure it's below 36F), add seasonings, starter culture 5. Ferment for 24-48 hours. Ph should be below 4.8 by this time (mine took 30 hours at 85F) 6. Once pH target is reached smoke the summer sausage slowly. I use pecan and hickory and stairstep my cooking temps. It looks like this: 110F - 1 hour (introduce warm smoke) 125F - 1 hour 145F - 2 hours 155F - 2 hours 175F - till internal reaches 143 7. After it's finished smoking dunk in cold water and let bloom for 2 hours at room temperature. 8. Finally hang in and area that's 50-70F with high humidity for 1 to 2 weeks (depending on how dry you want it) If you would like to support our work (and receive lots of discounts from companies that you're probably already buying from) visit us at Patreon:   / 2guysandacooler   Knives that we recommend Kotai Chef Knife: https://kotaikitchen.com/?ref=2guys For 15% off your order use the discount code: 2guys We get all of our sausage making supplies from the sausage maker You can visit their website here: https://www.sausagemaker.com/?Click=1... The largest selection of the best quality casings for sausages/salami: https://www.sausagemaker.com/natural-... We get all of our cheesemaking supplies from The New England Cheesemaking Company. You can visit their website here: http://cheesemaking.com?aff=67 Also be Sure to check out our Amazon Store front to see all the things we use: https://www.amazon.com/shop/2guysacooler (These are Amazon affiliate links. This means we get a small commission if you make a purchase using the links we provide. This really helps support our channel at no cost to you. Thank you in advance) Apera pH Meter w/meat probe (Bluetooth): https://amzn.to/2A04Gll InkBird Controllers temp & Humidity: https://amzn.to/2O3BmM7 Sausage Pricker: https://amzn.to/2Ji2zha Dehumidifier EvaDry 1100: https://amzn.to/2TDvChj Dehumidifier Eva Dry 2200: https://amzn.to/2wwKjqs Hygrometer for chamber: https://amzn.to/3enDCwt Cool Mist Humidifier: https://amzn.to/380rWOW Meat Grinder We use the #22 https://amzn.to/2MGd1QD Small Sausage Stuffer 5# https://amzn.to/2wy5nN9 Edge Pro Professional knife sharpening Kit #3 https://amzn.to/2NvAO24 Wusthof Boning Knife: https://amzn.to/2Nvns9b Iwatani Professional Chef Torch: https://amzn.to/32q5sDz Ink Bird Sous Vide: https://amzn.to/3kZ5rMZ Bella's Cold Smoke Generator: https://amzn.to/3kSqkJJ Accurate Thermometers Thermapen Mk4 - http://www.thermoworks.com/Thermapen-... DOT Kitchen Temperature Reader - https://www.thermoworks.com/DOT?tw=2G... Signals (4 Channel Temperature Probe) - https://www.thermoworks.com/Signals?t... Extra Big and Loud Kitchen Timer/Alarm - https://www.thermoworks.com/Extra-Big... Thank you for watching. If you are new here consider subscribing and clicking that notification bell. If you have any questions about anything you saw feel free to reach out or leave me a comment in the comment section. See you in another video. Eric

Comments
  • Шендерович: Политический труп Лаврова уже выбросили 6 часов назад
    Шендерович: Политический труп Лаврова уже выбросили
    Опубликовано: 6 часов назад
  • Genoa Salami | Celebrate Sausage S04E06 2 года назад
    Genoa Salami | Celebrate Sausage S04E06
    Опубликовано: 2 года назад
  • Fermented Venison Summer Sausage 1 год назад
    Fermented Venison Summer Sausage
    Опубликовано: 1 год назад
  • Самый мощный ОБВАЛ у ВСУ! Сотни трупов! Военные сводки 14.11.2025 2 часа назад
    Самый мощный ОБВАЛ у ВСУ! Сотни трупов! Военные сводки 14.11.2025
    Опубликовано: 2 часа назад
  • Вяленая домашняя колбаса, за 10 дней 3 года назад
    Вяленая домашняя колбаса, за 10 дней
    Опубликовано: 3 года назад
  • Как приготовить летнюю колбасу (дома!) от бородатых мясников! 5 лет назад
    Как приготовить летнюю колбасу (дома!) от бородатых мясников!
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Hard Salami | Celebrate Sausage S04E14 2 года назад
    Hard Salami | Celebrate Sausage S04E14
    Опубликовано: 2 года назад
  • 10 tips to grinding your sausage meat perfectly 5 лет назад
    10 tips to grinding your sausage meat perfectly
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Летняя колбаса с халапеньо и чеддером | Gourmet Woodsman 2 года назад
    Летняя колбаса с халапеньо и чеддером | Gourmet Woodsman
    Опубликовано: 2 года назад
  • Предатель в орденах! Как простая учительница разоблачила героя! 3 недели назад
    Предатель в орденах! Как простая учительница разоблачила героя!
    Опубликовано: 3 недели назад
  • Как приготовить домашнюю болонью, домашнее производство качественного мяса и колбас. 3 года назад
    Как приготовить домашнюю болонью, домашнее производство качественного мяса и колбас.
    Опубликовано: 3 года назад
  • Summer Sausage From a Kit?  Hi-Mountain Sausage Review 1 год назад
    Summer Sausage From a Kit? Hi-Mountain Sausage Review
    Опубликовано: 1 год назад
  • Я купил мини-экскаватор из Китая и ЭТО пришло! 2 недели назад
    Я купил мини-экскаватор из Китая и ЭТО пришло!
    Опубликовано: 2 недели назад
  • Summer Sausage - Food Wishes 6 лет назад
    Summer Sausage - Food Wishes
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Домашняя летняя колбаса | Chuds BBQ 3 года назад
    Домашняя летняя колбаса | Chuds BBQ
    Опубликовано: 3 года назад
  • Традиционная итальянская салями — без нитритов и заквасок | Celebrate Sausage S03E01 3 года назад
    Традиционная итальянская салями — без нитритов и заквасок | Celebrate Sausage S03E01
    Опубликовано: 3 года назад
  • Как приготовить польскую колбасу по рецепту Боба Борковски (серия 18) 5 лет назад
    Как приготовить польскую колбасу по рецепту Боба Борковски (серия 18)
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Как добыть САХАР из СВЕКЛЫ 7 месяцев назад
    Как добыть САХАР из СВЕКЛЫ
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • Палочки для закусок «Пепперони» | Celebrate Sausage S04E30 2 года назад
    Палочки для закусок «Пепперони» | Celebrate Sausage S04E30
    Опубликовано: 2 года назад
  • How to Make Dried Sausage | Cured Meats | 2016 9 лет назад
    How to Make Dried Sausage | Cured Meats | 2016
    Опубликовано: 9 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5