У нас вы можете посмотреть бесплатно FOOD MICROBIOLOGY : Lecture 1 | FOR COMPETITIVE PREPARATION или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This lecture on Food Microbiology discusses the CHARACTERISTICS, MORPHOLOGY and CLASSIFICATION of microorganisms important with respect to food, discussing the essential topics that show up in important entrance examinations like CFTRI, ICAR PG, ASRB NET, BHU PET, GATE etc. The topics covered are - 1. Introduction - 0:0 2. Bacteria (Morphology, Gram Staining, Anatomy and Classification) - 01:22 3. Yeast and Fungi (Morphology, Anatomy, Reproductive structures and Classification) - 10:11 4. Virus - 14:29 5. Recommended Reads - 15:43 NOTE - Every slide in the video consists of Important topics entirely curated by studying the exam patterns and the FAQs made from personal exam notes. You can screenshot the sections for future reference! Let us know more queries regarding the video in the comment section down below and what else would you like to see in future! If you Like our videos, do not forget to Like, Share and Subscribe ✨ Our Social Media Handles : LinkedIn - / prep... YouTube - / prepfst Instagram - / Telegram - https://t.me/prepfst Get in touch with us at [email protected]