У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Kondowole ||Malawi's Traditional Cassava Pap или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
In this video, I take you all the way to the Northern Region of Malawi to prepare one of our traditional favorites, Kondowole, also known as cassava pap. Kondowole (Cassava Pap) — Step-by-Step Ingredients -1Cup of water -Cassava flour: 2–3cups, added gradually Method -Bring the water to a full boil. Sprinkle in a small handful of cassava flour while stirring. Cook 1 minute. -Remove from heat and set the pot down firmly. Add cassava flour gradually while stirring with energy after each addition until it thickens and starts pulling from the sides of the pot. -Wet your spoon with cold water, scoop and mold into domes. -Served hot with vegetables and beef (or your preferred relish). Roll a small piece into a ball, if it doesn’t stick to on your hands, it’s ready. If sticky, beat 1 minute more or add a little flour. Enjoy the food! Don’t forget to like, comment, and subscribe for more traditional Malawian recipes. 🇲🇼 #Kondowole #MalawianCuisine #TraditionalCooking #AfricanFood #CookingTutorial #nsima