У нас вы можете посмотреть бесплатно The best vegan chocolate cake you will ever make или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
cake: 1 cup unsweetened soy milk 1 tablespoon apple cider vinegar 2 cups all-purpose flour 1 3/4 cups granulated sugar 3/4 cup cocoa powder 2 teaspoons baking powder 1 1/2 teaspoons baking soda 1 teaspoon salt 1/2 cup avocado oil 3 egg replacer eggs (bobs red mill) 1 tablespoon pure vanilla extract 1 cup boiling water Chocolate Buttercream Frosting 1 cup cocoa powder 1 1/2 cups softened vegan butter 4 cups powdered sugar 2 teaspoons pure vanilla extract First make the vegan buttermilk – mix the soy milk and apple cider vinegar together and set aside while you combine all the dry ingredients: Flour, sugar, cacao powder, baking powder, baking soda, salt. The in a large bowl, put the avocado oil, vanilla, egg replacer, and buttermilk. Blend with a hand mixer until combined. Then mix together the wet and dry ingredients. Add in the boiling water. Pour into 2 greased cake pans evenly, and bake for 30 minutes at 350 degrees. While the cake is baking, make the frosting – blend pawdered sugar, cacao powder, vanilla and butter. Let the cakes cool and then pop the 1st cake out onto a plate. Frost the top. Place the 2nd cake on top and then frost the top and sides. Serve a big slice and enjoy!