У нас вы можете посмотреть бесплатно Cream Cheese & Berry Muffin 奶酪莓果玛芬蛋糕 l bakÉlaire или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Muffins are fluffy, soft, and moist - bakeries' all time best-sells. These muffins are even better, topped and stuffed with berries and cream cheese filling! Greek yogurt is added in the recipe to bring in that unique sour cream taste. Eating one of these is just like eating a piece of cheesecake! 玛芬蛋糕是一种非常家常化的糕点,制作相对简单,口感类似磅蛋糕般湿润绵密。 这款玛芬在经典配方的基础上特别加入了奶酪酸奶和莓果,带来了一点如同cheesecake般酸甜的独特风味。 内部组织雪白松软,入口香浓顺滑,小伙伴们快来跟我一起吧! Follow me on Instagram for more home baking ideas: / bakelaire 关注我的instagram @bakelaire 更多适合居家制作的烘焙与你一起发现! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Cream Cheese & Berry Muffin 奶酪莓果玛芬蛋糕|bakÉlaire Softened unsalted butter 室温软化无盐黄油 100g Sugar 糖 100g Cake flour 低筋粉 220g Baking powder 泡打粉 6g Egg 鸡蛋 2 Greek yogurt (non-sugar) 无糖希腊酸奶 50g Heavy cream 重奶油 50ml Cream cheese 奶油奶酪 100g Frozen berries 冰冻莓果 50g Bake at 180°C / 356°F for 30 minutes 摄氏180 / 华氏356 烘烤 30分钟 Please leave a LIKE and SHARE this video 【SUBSCRIBE】my YouTube Channel for more videos and clicked the bell so you don't miss any of my videos