• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

CAPOCOLLO COPPA CAPICOLA HOMEMADE скачать в хорошем качестве

CAPOCOLLO COPPA CAPICOLA HOMEMADE 7 years ago

copa

lombo

suíno

porco

charcutaria

sal de cura

tripa de colágeno

filme de colágeno

coppa

charcuterie

artesanal

COPA suína

película de colágeno

Capocollo

capicola

collagen sheet

pork neck

hog neck

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
CAPOCOLLO COPPA CAPICOLA HOMEMADE
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: CAPOCOLLO COPPA CAPICOLA HOMEMADE в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно CAPOCOLLO COPPA CAPICOLA HOMEMADE или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон CAPOCOLLO COPPA CAPICOLA HOMEMADE в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



CAPOCOLLO COPPA CAPICOLA HOMEMADE

HOMEMADE CAPOCOLLO COPPA CAPICOLA ingredients and processes Pork neck - 826g; Salt - 2% - 17g; Instacure#2 - 0.25% - 2g; Antioxidant - 0.25% - 2g; Sugar - 10g - 1%. The curing process is the beginning of production, it is the moment of salting and distribution of the instacure#2, which is sodium nitrite and sodium nitrate. The antioxidant is optional but aids in the process and helps to prevent lipid oxidation. Cut the piece of meat into 10 cm segments to facilitate the handling and storage. The loin can be used as it is difficult to identify and separate perfectly from the piece.   Apply the salt, instacure#2 and antioxidant to the meat, spread and distribute evenly. Place the item in a container with a lid or a tightly closed plastic bag and leave it in the refrigerator for 7 to 15 days. Spices Brown sugar - 10g; Black pepper - 1g; Nutmeg - 1g; 2g allspice; Smoked paprika - 2g; Powdered cloves - 0.5g; Starter Culture - (follow the manufacturer's recommendation) After the initial period, remove the piece from the refrigerator, rinse and dry it. Dilute the stater culture in the water and spray or spread with your hands over the piece. Mix the seasoning and apply to the meat. Wrapping and maturation Collagen film - 40cm x 20cm Elastic net 50mm or 65mm - 15cm After seasoning the piece, wrap it in the collagen film and apply the starter culture again. Wrap using an elastic net to press and facilitate handling, tie the ends and use a hook to hang in a dark, cold and humid environment. In my case I used a cellar with temperature control and a pot full of water at the bottom to keep the humidity. It is ready when lose between 30% and 40% of the initial weight. Weight loss: 27/09 - 826g - 100% - starting weight 10/8 - 655g - 79% 10/29 - 534g - 64% - 36% loss of starting weight

Comments
  • Making Capicola (Capicole) from Scratch Old fashioned traditional Italian way family recipeCAPOCOLLO 1 year ago
    Making Capicola (Capicole) from Scratch Old fashioned traditional Italian way family recipeCAPOCOLLO
    Опубликовано: 1 year ago
    1263487
  • HOMEMADE PASTIRMA BASTURMA 6 years ago
    HOMEMADE PASTIRMA BASTURMA
    Опубликовано: 6 years ago
    2821913
  • Smoked in a cardboard box. Italian salami ciausolo. curing meat. How to make smoked salami 3 years ago
    Smoked in a cardboard box. Italian salami ciausolo. curing meat. How to make smoked salami
    Опубликовано: 3 years ago
    304584
  • Homemade PANCETTA. curing meat. how to make pancetta. 6 years ago
    Homemade PANCETTA. curing meat. how to make pancetta.
    Опубликовано: 6 years ago
    6734565
  • Lonzino: Como Fazer Esse Embutido Italiano Raro no Brasil | Charcutaria Artesanal Passo a Passo 2 months ago
    Lonzino: Como Fazer Esse Embutido Italiano Raro no Brasil | Charcutaria Artesanal Passo a Passo
    Опубликовано: 2 months ago
    4748
  • Dried pork neck. Coppa at home, recipe (Coppa, Capocollo) 3 years ago
    Dried pork neck. Coppa at home, recipe (Coppa, Capocollo)
    Опубликовано: 3 years ago
    4294185
  • CAPOCOLLO capicola coppa homemade charcuterie. curing meat. how to make capicola. 4 years ago
    CAPOCOLLO capicola coppa homemade charcuterie. curing meat. how to make capicola.
    Опубликовано: 4 years ago
    412917
  • Рецепт вкусного приготовления вяленого мяса (бастурмы) 3 years ago
    Рецепт вкусного приготовления вяленого мяса (бастурмы)
    Опубликовано: 3 years ago
    4335532
  • Easy way to make dry cured Italian Capocollo at home - Dry Curing Meats for Beginners 3 years ago
    Easy way to make dry cured Italian Capocollo at home - Dry Curing Meats for Beginners
    Опубликовано: 3 years ago
    994995
  • Coppa stagionata 100 Giorni 4 years ago
    Coppa stagionata 100 Giorni
    Опубликовано: 4 years ago
    213857

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5