• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Homemade Dashi Stock (Kombu & Bonito) Recipe: How to Extract Twice to Make Your Money Worth скачать в хорошем качестве

Homemade Dashi Stock (Kombu & Bonito) Recipe: How to Extract Twice to Make Your Money Worth 10 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Homemade Dashi Stock (Kombu & Bonito) Recipe: How to Extract Twice to Make Your Money Worth
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Homemade Dashi Stock (Kombu & Bonito) Recipe: How to Extract Twice to Make Your Money Worth в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Homemade Dashi Stock (Kombu & Bonito) Recipe: How to Extract Twice to Make Your Money Worth или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Homemade Dashi Stock (Kombu & Bonito) Recipe: How to Extract Twice to Make Your Money Worth в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Homemade Dashi Stock (Kombu & Bonito) Recipe: How to Extract Twice to Make Your Money Worth

In this video, I'll show you how to make authentic homemade dashi stock using kombu and bonito flakes - the secret behind amazing Japanese soups and sauces. I'll also teach you my double-extraction method that gets the most flavor from your ingredients in just 40 minutes. 🖨 PRINT FULL RECIPE: https://sudachirecipes.com/awase-dashi/ 📖 GET MY FREE COOKBOOK: https://sudachi.kit.com/5c166f80ba 🔔 SUBSCRIBE HERE: https://tinyurl.com/b69ed7na 📌 RECIPE DETAILS: ⏰ Time: 40 mins 👥 Servings: 2 liter in total 🥕 Ingredients: Ichiban Dashi (First Extraction) 1000 ml cold water 5-10 g dried kelp (kombu) 100 ml water 2 handfuls bonito flakes (katsuobushi) approx 1 cup per handful Niban Dashi (Second Extraction) rehydrated kombu leftover from ichiban dashi leftover bonito flakes from ichiban dashi 1000 ml water 1 handful bonito flakes (katsuobushi) fresh/unused 📖 FULL RECIPE & INSTRUCTIONS WITH TIPS Website: https://sudachirecipes.com/awase-dashi/ Latest Recipes: https://sudachirecipes.com/blog/ iOS App: https://tinyurl.com/mtz9b85r Android App: https://tinyurl.com/5n88bkku ❓ COMMON QUESTIONS Q: Why do you measure katsuobushi in "handfuls" instead of grams? A: While restaurants measure katsuobushi precisely, home cooking needs more flexibility. The variety in katsuobushi types, shaving styles, and densities makes it impractical to specify exact measurements in grams. Additionally, knowing that bonito flakes can be quite expensive outside Japan, specifying a large amount in grams might discourage people from trying the recipe. Using "handful" as a measurement keeps the recipe accessible and prevents overuse. Q: Is the amount of kombu (kelp) specified really necessary? A: This recipe calls for 10 g of kombu, but you can adjust that based on what you have on hand. Different types of kombu can vary in size and thickness, so you might be able to get by with as little as 5 g. Just keep in mind that if you're using less kombu, you'll need to soak it for a bit longer. For smaller kombu, try soaking the kombu overnight in the refrigerator with a lid on. Q: How should I use ichiban-dashi versus niban-dashi? A: In professional kitchens, the refined ichiban-dashi is used for delicate dishes like clear soups where you really want the dashi flavor to stand out. While restaurants never substitute niban-dashi for ichiban-dashi, home cooks can be more flexible. For the best experience of ichiban-dashi's elegant flavor, try using it in a simple clear soup. Q: Is making dashi from scratch worth the effort? A: Homemade dashi offers noticeably superior flavor and refinement compared to instant alternatives. However, this doesn't mean you need to make it from scratch every time you cook. For everyday cooking, dashi packets (tea bag-style) make an excellent convenient alternative. Consider making homemade dashi for special dishes where you want its subtle, elegant flavors to shine through or when you feel like it. ⏱ TIMESTAMPS 0:00 Intro 0:31 Step 1: Kombu Extraction 1:39 Step 2: Heating Process 2:04 Step 3: Bonito Flakes 3:45 Step 4: Straining Guide 5:01 Making Niban-Dashi 7:08 Understanding Both Dashi Types 7:45 Quick Alternatives 8:48 Ingredients Summary 🍱 RECOMMENDED JAPANESE RECIPES    • Easy Japanese Recipe Ideas      • Ultimate Japanese Recipes - My Absolute Fa...      • Japanese Appetizer Recipes      • Japanese Dinner Recipes   -------------------------------------------------------------------------- 👨‍🍳 ABOUT SUDACHI Sudachi (formally known as Sudachi Recipes) is a Japanese cooking media established in 2019 by Yuto Omura. He was born and raised in Japan and lived in the UK for several years. Sudachi is located in Aichi Prefecture, Japan, and aims to share authentic and modern Japanese recipes with the rest of the world. 📱 CONNECT WITH SUDACHI ➤Website: https://sudachirecipes.com ➤Free Cookbook: https://sudachi.kit.com/5c166f80ba ➤Instagram:   / sudachi.recipes   ➤Pinterest:   / sudachirecipes   Music: Ratatouille's Kitchen by Carmen María and Edu Espinal #dashifoods #dashistock #japaneserecipe #japanesefood #japanesecuisine #japaneseculture #japanesesoup

Comments
  • 🌱Как приготовить конбу даси и тукудани.🌏 1 год назад
    🌱Как приготовить конбу даси и тукудани.🌏
    Опубликовано: 1 год назад
  • Dashi: The Essence of Japanese Cuisine | SLICE TRAVEL | PART 1 1 год назад
    Dashi: The Essence of Japanese Cuisine | SLICE TRAVEL | PART 1
    Опубликовано: 1 год назад
  • Как приготовить очень популярное блюдо в горячем горшочке — ОДЕН. 1 год назад
    Как приготовить очень популярное блюдо в горячем горшочке — ОДЕН.
    Опубликовано: 1 год назад
  • 【Japanese cooking】What is Dashi? 4 года назад
    【Japanese cooking】What is Dashi?
    Опубликовано: 4 года назад
  • Soba Chef makes dashi stock from kombu and bonito flakes. 3 года назад
    Soba Chef makes dashi stock from kombu and bonito flakes.
    Опубликовано: 3 года назад
  • 5 супов, которые омолаживают организм изнутри: советы врача 2 недели назад
    5 супов, которые омолаживают организм изнутри: советы врача
    Опубликовано: 2 недели назад
  • Restaurant-Quality Ramen Noodles From Scratch (Foolproof Homemade Recipe) 1 год назад
    Restaurant-Quality Ramen Noodles From Scratch (Foolproof Homemade Recipe)
    Опубликовано: 1 год назад
  • Homemade FURIKAKE from leftover dashi ingredients 3 года назад
    Homemade FURIKAKE from leftover dashi ingredients
    Опубликовано: 3 года назад
  • Как приготовить дайкон (японскую белую редьку). Традиционно и очень вкусно! 1 месяц назад
    Как приготовить дайкон (японскую белую редьку). Традиционно и очень вкусно!
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • How to make Dashi (Japanese soup stock) and Miso soup. step by step 5 лет назад
    How to make Dashi (Japanese soup stock) and Miso soup. step by step
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Dashi, the hidden treasure of Japanese cuisine | SLICE TRAVEL | FULL DOC 3 месяца назад
    Dashi, the hidden treasure of Japanese cuisine | SLICE TRAVEL | FULL DOC
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • Authentic Homemade Japanese Miso Soup Recipe 4 года назад
    Authentic Homemade Japanese Miso Soup Recipe
    Опубликовано: 4 года назад
  • How to make vegetarian dashi/stock recipe - Authentic Japanese technique - 昆布だし 10 лет назад
    How to make vegetarian dashi/stock recipe - Authentic Japanese technique - 昆布だし
    Опубликовано: 10 лет назад
  • Как приготовить бульон даши | Домашний или покупной? 5 лет назад
    Как приготовить бульон даши | Домашний или покупной?
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Гурьевская каша — царица всех каш 1 месяц назад
    Гурьевская каша — царица всех каш
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Жаль, Что Не Знал Этого Раньше, ОКАЗЫВАЕТСЯ НУЖНО СЪЕДАТЬ ВСЕГО 5 МИНДАЛИН В ДЕНЬ И ПРОИСХОДИТ ЭТО.. 3 дня назад
    Жаль, Что Не Знал Этого Раньше, ОКАЗЫВАЕТСЯ НУЖНО СЪЕДАТЬ ВСЕГО 5 МИНДАЛИН В ДЕНЬ И ПРОИСХОДИТ ЭТО..
    Опубликовано: 3 дня назад
  • How to Make Tonjiru | Authentic Japanese Pork Miso Soup Recipe 3 года назад
    How to Make Tonjiru | Authentic Japanese Pork Miso Soup Recipe
    Опубликовано: 3 года назад
  • Как приготовить японский бульон даши с The Sushi Man 2 года назад
    Как приготовить японский бульон даши с The Sushi Man
    Опубликовано: 2 года назад
  • Приготовление ЛЕГЕНДАРНОГО супа шио рамэн (рецепт Сано-сан) 5 лет назад
    Приготовление ЛЕГЕНДАРНОГО супа шио рамэн (рецепт Сано-сан)
    Опубликовано: 5 лет назад
  • СУПЕР ХРУСТЯЩИЙ рецепт салата из морских водорослей (комбу) в японском стиле 4 года назад
    СУПЕР ХРУСТЯЩИЙ рецепт салата из морских водорослей (комбу) в японском стиле
    Опубликовано: 4 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5