У нас вы можете посмотреть бесплатно 清蒸鯇魚腩 Steamed Grass Carp **字幕 CC Eng. Sub** или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
🟢材料: 鯇魚腩 1 件 薑、蔥、蒸魚豉油 適量 🟢步驟: 1️⃣ 魚洗淨吸乾水,碟底鋪上蔥段,將鯇魚腩放入碟中。 2️⃣ 水滾下鍋,大火蒸 8-10 分鐘。 3️⃣ 取出碟底蔥,倒掉魚汁,灒入滾油及適量蒸魚豉油。 📌備註:如怕鯇魚熟不透,蒸完可等 2 分鐘才開蓋。 🟢Ingredients: Grass carp - 1 piece Ginger, spring onions - as needed Seafood soy sauce - as needed 🟢Cooking Directions: 1️⃣ Wash and pat dry the grass carp, and place it on a plate with spring onions at the bottom. 2️⃣ Bring water to a boil in a steamer, and steam the grass carp over high heat for 8-10 minutes. 3️⃣ Remove the spring onions from the plate and discard the liquid from steamed fish. Drizzle some hot oil and seafood soy sauce over the fish. 📌Note: If you're concerned that the grass carp might not be cooked through, you can wait for 2 minutes before uncovering the plate. / @oeliving 👈請訂閱本台第二頻道 《好易生活頻道 oe living》 ✳ 網友可到Facebook群組**香港菜HK dishes**分享個人作品和煮食心得。 / 1885999698348679 ✳ 🍋請開啓字幕:屏幕右下角⏩設定⏩CC字幕 Turn on captions in the bottom right corner of the screen: ⏩Settings⏩CC Captions🥒