• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

The Prison Food That Became a French Classic скачать в хорошем качестве

The Prison Food That Became a French Classic 7 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
The Prison Food That Became a French Classic
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: The Prison Food That Became a French Classic в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно The Prison Food That Became a French Classic или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон The Prison Food That Became a French Classic в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



The Prison Food That Became a French Classic

This classic French comfort food is like a luxurious shepherd’s pie, packed with rich, slow-cooked beef, silky mashed potatoes, and deep umami flavours. In this video, we’ll walk you through every step to make the best Hachis Parmentier at home like a chef. VIDEO CHAPTERS 00:00 - The Prison Food Served to Royals 00:12 - Preparing the Beef 01:35 - Preparing the Vegetables 02:16 - Preparing the Mix 07:11 - Mashing the Potatoes 09:10 - Assembling the Hachis Parmentier 11:42 - Tasting! RECIPE Braised Beef 1.5kg Beef cheek 375ml Red wine (Bordeaux-style, not too sweet) 2L Beef stock (gelatinous, reduce if using store-bought) 2 Carrots (cut into large chunks) 2 Celery sticks (roughly chopped) 1 Onion (quartered, root left on) ½ Garlic bulb 30g Tomato paste Herbs (thyme, bay leaf) Salt & pepper Method: Trim excess silver skin from the beef cheeks. Season well. Sear the beef on high heat until deep brown, then place on top of the mirepoix in the pot. Deglaze the pan with red wine, then add beef stock. Scrape the fond. Cover and cook at 160°C for 4 hours. Cool the meat in the stock before shredding. Hachis Parmentier Sauce & Meat Mix: 2 Onions (1-2 cm dice) 2 Carrots (1-2 cm dice) 2 Celery sticks (1-2 cm dice) Mushrooms (finely chopped into a duxelles) 130g Beurre manié (65g butter, 65g flour) 10g Fresh tarragon & thyme (chopped) Salt & pepper Potato Topping: 3 Desirée potatoes (baked on a bed of salt) 100g Butter 30ml Whole milk Nutmeg (grated) Grated cheese (Cheddar or Gruyère) Salt Method: Dice onions, carrots, celery (Parmentier cut). Finely chop mushrooms (duxelles). Sweat onions, then add other veg and cook for 5 minutes. Add shredded beef and stock. Stir in beurre manié and simmer for 15 minutes. Finish with fresh tarragon and thyme. Scoop out potatoes and pass through a ricer or drum sieve. Mix with butter, milk, and nutmeg. Pipe mashed potatoes over the beef mix. Sprinkle cheese. Bake at 180-200°C for 15-25 minutes until golden.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5