У нас вы можете посмотреть бесплатно Max’s-Style Fried Chicken at Home | Chef Tatung’s Crispy & Juicy Pinoy Fried Chicken Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Craving that famous sarap-to-the-bones fried chicken? Recreate the iconic Max’s-style Fried Chicken right at home — Chef Tatung style! Golden, crispy skin and tender meat seasoned just right, this homemade version captures everything you love about the Filipino favorite, and maybe more. Ingredients 3 Chicken Leg Quarters For the marinade: 6 Tablespoons Datu Puti Patis 1/4 Cup Calamansi Juice For the poaching liquid 4 Cloves Garlic 1 Onion, quartered 3 Bay Leaves 1 Tsp Cracked Black Pepper 1 Tsp Salt 4 Cups Water Oil For Frying For the dipping sauce: 3 Tablespoons Banana Catsup 2 Tablespoons Old English Worcestershire Sauce 1 Tablespoons Hot Sauce Sides Kamote Fries Rice Whether it’s for a weekend feast, special occasion, or comfort food cravings, this chicken recipe is a certified Simpol hit.