У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Classic Filipino Egg Pie at Home | Chef Tatung или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This classic dessert truly captures the hearts of many Filipinos; for some, it even evokes childhood memories of merienda perfectly paired with hot chocolate or coffee. Since I’ve been missing this dessert a lot, I’m excited to share how to bake an Egg Pie, a way to reminisce about the past and to recreate the homey feeling it brings to every Filipino home. Ingredients: 1/2 cup Arla unsalted butter, at room temperature 2 Tbsps. granulated sugar 13/4 cups all-purpose flour 2 Tbsps. shortening 1 tsp. salt 1/4 cup water, cold 4 whole eggs 3 egg yolks 1 can condensed milk (396 ml) 1/4 tsp. salt I tsp. vanilla extract For more recipes, visit www.simpol.ph #Simpol #cheftatung #SimpolCooking #DishkarteSaKusina