• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Lacto Fermented Blueberries // Noma Guide to Fermentation скачать в хорошем качестве

Lacto Fermented Blueberries // Noma Guide to Fermentation 6 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Lacto Fermented Blueberries // Noma Guide to Fermentation
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Lacto Fermented Blueberries // Noma Guide to Fermentation в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Lacto Fermented Blueberries // Noma Guide to Fermentation или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Lacto Fermented Blueberries // Noma Guide to Fermentation в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Lacto Fermented Blueberries // Noma Guide to Fermentation

If you want to stop wasting food and start cooking smarter, the Cook Well app is for you: https://www.kickstarter.com/projects/... Support my work on Patreon:   / ethanc   We're taking a dive into The Noma Guide to Fermenation with Lacto Fermented Blueberries. Noma Guide to Fermentation: https://amzn.to/2mXDD3X There are a number of different bacteria, fungi that can be used to create a fermentation, but today will we be honing in on lactic acid bacteria or LAB which is on skins of fruit, vegetables and humans. Simply put, lactic acid bacteria convert sugar into lactic acid giving the food a distinct sourness. This is the type of fermentation used in pickles, kimchi, or other pickled vegetables. Noma defines the basic lactic fermentation process as: 1. Weigh your ingredients you want to ferment 2. Add 2% salt by weight 3. Wait - which depends on the how sour you want the final product to be FULL RECIPE BELOW! CONNECT WITH ME ON INSTAGRAM: @echleb   / echleb   ----------------------------------------------------------------------------------------------- ~ RECIPE ~ Ingredients: Fruit or Vegetable you want to ferment Non iodized salt Equipment Large mason jar, crock, or vacuum sealed bags Ziploc bag Scale Method: 1. Weigh your ingredient that you want to ferment. 2. Weigh out 2% salt and mix it into the ingredient. 3. Transfer your salt and fruit to a jar or vacuum sealed bag. If using a mason jar, fill the ziploc bag and place on top of the fruit and screw a lid on the jar. 4. Wait - Most lacto fermentations will take 5-7 days at room temperature. You should taste every day to test the taste progress to your liking. ----------------------------------------------------------------------------------------------- MISCELLANEOUS DETAILS Music: Provided by MusicBed Filmed on: Sony a6400 w/ 18-105mm Voice over recorded on: Behringer XM8500 in Adobe Audition Edited in: Premiere Pro Affiliate Disclosure: Cook with E is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5