У нас вы можете посмотреть бесплатно Homemade bread with a thin crust and an airy crumb! {bread with yeast and "biga"-preferment} или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Recipe for homemade bread with yeast and preferment "biga". This is the third series about baking on biga. Such bread dough, due to long fermentation, reveals the flavor of homemade bread well. For even better results, I use durum wheat flour in this bread. Subscribe to my channels! 🔴 Zen https://dzen.ru/mybread 🔴 RuTube https://rutube.ru/channel/23486429/ 🔴 Telegram https://t.me/kucheryavaya_sveta 🔴 My Bread courses https://my-bread.ru/school 🍞Dough: 120 g durum wheat flour 130 g whole wheat flour 250 g of bread wheat flour 400 g of cold water 3 g of pressed yeast dissolved in 20 g of water 160 g of biga 10 g of salt Additionally, 10-20 g of water, if the dough takes water well 🔴Bread made from durum wheat on biga sourdough and yeast ➡️ • Домашний 🔔 хлеб с тонкой корочкой и в... 🔴Biga sourdough bread ➡️ • Домашний хлеб на опаре бига. Посвящаю... 🔴Biga and sourdough bread ➡️ • Домашний хлеб 🎆на МИКСЕ опары "БИГА" ... To support the development of the channel with a ruble: Sberbank card 4274320065098660 (Svetlana Sergeevna K) Yandex-Wallet (in rubles): 410011958437823 Share this video with your friends! • Домашний 🔔 хлеб с тонкой корочкой и в... Become a channel sponsor: / @sveta_ku Subscribe to my channel, https://www.youtube.com/user/lana6lan... we will prepare a lot of interesting things with you! ************************************************ Collaboration and advertising ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ [email protected] There are a lot of useful things in playlists! Come in! ✓About sourdough • Про закваски ✓My experiments (I test the theory with practice) • Мои эксперименты ✓Rye bread • Ржаные хлеба ✓National breads • Национальные хлеба на закваске ✓Rye-wheat bread • Ржано-пшеничные хлеба ✓Small-piece pastries (buns, pies, donuts, etc.) • Мелкоштучная выпечка ✓Pies, sourdough pies • Пироги, пирожки на заквасках ✓Pizzas, focaccia and other tortillas • Пиццы, фокаччи и прочие лепешки ✓Bread forming (technique, types) • Формовка хлеба ✓Tips and answers to questions • Советы и ответы на вопросы ✓Sweet pastries • Сдобная выпечка ✓Wheat bread • Пшеничные хлеба ✓Inventory and equipment reviews • Обзоры инвентаря и техники ✓Baguettes and sourdough loaves • Багеты и батоны на закваске ✓Spelt bread, buckwheat and other types of flour • Заквасочные хлеба из полбы, гречневые... ✓Reviews of flour and ingredients • Обзоры муки и ингредиентов ✓Ingredients and semi-finished products for bread • Ингредиенты и полуфабрикаты для хлеба... ✓On leftover starter culture: cupcakes, pancakes, etc. • На остатках закваски: кексы, блины и ... ✓Hop yeast and baking on them • Хмелевые дрожжи и выпечка на них ✓About sourdough • Про опары ✓Bread with yeast • Хлеб на дрожжах ✓Gluten-free bread • Безглютеновый хлеб