У нас вы можете посмотреть бесплатно Make Ahead Christmas Gravy | Christmas Dinner Tips или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
There’s enough going on when making the Christmas dinner without having to worry about the gravy. It’s such an important part of the meal, and it’s a real weight off the shoulders to know you’ve already got a great tasting gravy ready. This is my cheat method for making the gravy ahead of time. It produces lovely, tasty gravy and plenty of it. Simply reheat in a pan just before serving. This makes enough for 6-10 people, but you can halve the recipe if you’re serving to fewer people. Free printable recipe is available on our site: https://www.kitchensanctuary.com/make... Ingredients: • 2 leftover chicken carcasses • 2 large carrots - broken in half (no need to peel) • 2 sticks celery - roughly broken • 2 onions - sliced in half (no need to peel) • 1 tsp salt • ½ tsp black pepper • 3 chicken stock cubes, crumbled • If you have any leftover drippings from the roasting pan (from roasting a chicken), add them in too, but don’t worry if you haven’t. • 3 tbsp cornflour mixed with 80ml (1/3 cup) cold water • ½ tsp gravy browning (optional) #ChristmasDinner #Christmas #CookingShow