У нас вы можете посмотреть бесплатно Kadle puri unde или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Kadle Puri Unde ———————— Kadle puri - 2 big bowls Jaggery - one whole Kadle Pappu (fried gram dal/hurigadale/pottukadalai)-2 TBSP Cut dried coconut pieces -2 TBSP Water-2 TBSP ———————————————— Dry roast kale puri for a min. Dry roast the Kadle Pappu (fried gram dal/hurigadale/pottukadalai) & Cut dried coconut pieces. 1. Keep the jaggery along with 2TBSP water in a kadai on medium heat. 2. Let the jaggery melt completely. 3. Boil syrup in a kadai on medium low heat and let it boil. 4. This syrup should reach a thread-like consistency. To test, take some syrup drop of into a bowl of water. The syrup should not dissolve.It should form a ball. 5. Once the syrup reaches this consistency, pour kale puri & mix it. turn off the flame. 6. When it is warm make your palm a little wet start making small balls. 7. You have to make laddus/unde when the temperature of the mix is between hot and warm. 8. Puri unde is now ready to eat. 9. Store it in an airtight container.