У нас вы можете посмотреть бесплатно How To Make Ginger Beer With a Ginger Bug или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
A ginger bug is a live culture, a lot like a sourdough starter or a kombucha SCOBY. Here’s how to make one and how to use it to make ginger beer. TO MAKE THE GINGER BUG: In a 16 oz jar, combine -2 heaping tablespoons of ginger root (grated) -2 tablespoons white table sugar -5-6 oz water Let ferment at room temperature with a loose-fitting lid for 1 week. TO MAKE THE GINGER BASE: In a pre-warmed 32 oz mason jar, combine -5 oz ginger (grated) -juice of 2 lemons -hot water to fill Steep 24 hours, then strain out the ginger pulp. TO MAKE GINGER BEER: In a 16 oz kombucha stout-style bottle, combine 0.5 cup sugar into a 16oz bottle 1 cup ginger base 2 tablespoons of ginger bug juice Let carbonate at room temp for 1 week. Chill and enjoy! You can make ginger beer with yeast instead of a ginger bug! Checkout this method in our Ginger Beer highlight. #gingerbeer #fermentation #fermenteddrinks #gingerbug #homebrewing #homebrew