У нас вы можете посмотреть бесплатно Homemade Samsa, Traditional Uzbekistan Cuisine, crunchy and delicious или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Samsa is a savoury pastry in Central Asian cuisines.It represents a bun stuffed with meat and sometimes with vegetables. In the countries of Kazakhstan, Kyrgyzstan, Tajikistan, Turkmenistan, Uzbekistan, as well as in the Xinjiang Uygur Autonomous Region of China, samsas are almost always baked. In contrast to South Asian samosas they are rarely fried. The traditional samsa is often baked in the tandoor, which is a special clay oven. The dough can be a simple bread dough or a layered pastry dough. The most common filling for traditional samsa is a mixture of minced lamb and onions, but chicken, minced beef and cheese varieties are also quite common from street vendors. SAMSA recipe DOUGH Flour .................... 500 g Water .................. 250 ml Salt ...................... 1 tsp Butter .................. 80 g Egg ....................... 1 PC Sesame ................ 2 tsp FILLING Lamb .................... 500 g Onion ................... 500 g Salt .........................1 tsp Black pepper ........1 tsp Zira to taste (optional) parsley to taste (optional)