• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Cooking 200 Years of Fine Dining скачать в хорошем качестве

Cooking 200 Years of Fine Dining 3 месяца назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Cooking 200 Years of Fine Dining
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Cooking 200 Years of Fine Dining в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Cooking 200 Years of Fine Dining или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Cooking 200 Years of Fine Dining в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Cooking 200 Years of Fine Dining

In this video, Jack and Will explore the dishes that shaped fine dining as we know it. From the grandeur of Carême’s royal French banquets to the arrival of Nouvelle cuisine, from black cod and miso redefining global flavour at Noma to the hyper-local revolution, these aren’t just recipes—they’re turning points in culinary history. Shot inside our London restaurant, we’ve recreated seven moments that mark the evolution of food from survival to spectacle. Each plate tells the story of an era—what people valued, how they expressed status, and how ideas like luxury, precision, and sustainability entered the kitchen. This is the story of fine dining, told one iconic dish at a time. CHAPTERS 0:00 - What is Fine Dining? 0:24 - Haute Cuisine 3:56 - The Restaurant 7:15 - Nouvelle Cuisine 11:31 - Fusion 16:18 - Molecular Gastronomy 19:55 - Nordic 23:57 - Contemporary

Comments
  • Cooking 1600 Years of Burger History 4 месяца назад
    Cooking 1600 Years of Burger History
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Мы приготовили самые знаковые блюда Мишлен 1 месяц назад
    Мы приготовили самые знаковые блюда Мишлен
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Why Your Soufflé Keeps Failing — And How Tony Kelly Nails It EVERY Time 5 дней назад
    Why Your Soufflé Keeps Failing — And How Tony Kelly Nails It EVERY Time
    Опубликовано: 5 дней назад
  • We Cooked Every Michelin Rated Omelette 8 месяцев назад
    We Cooked Every Michelin Rated Omelette
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • Korean Foods That Should Be ILLEGAL!! 3 часа назад
    Korean Foods That Should Be ILLEGAL!!
    Опубликовано: 3 часа назад
  • The Complete Christmas Dinner (Ultimate Chef Guide) 6 дней назад
    The Complete Christmas Dinner (Ultimate Chef Guide)
    Опубликовано: 6 дней назад
  • We Cooked The Best Michelin Star Dish From Every Decade 11 месяцев назад
    We Cooked The Best Michelin Star Dish From Every Decade
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • Inside The Restaurant That Broke All Rules 2 месяца назад
    Inside The Restaurant That Broke All Rules
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Is British Food Actually That Bad? 10 месяцев назад
    Is British Food Actually That Bad?
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • Butchering a Whole Cow and Tasting Every Part 4 месяца назад
    Butchering a Whole Cow and Tasting Every Part
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • I Tried the Restaurant of Italy’s MOST MICHELIN-STARRED Chef 9 месяцев назад
    I Tried the Restaurant of Italy’s MOST MICHELIN-STARRED Chef
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • Мы приготовили каждую курицу в мире, чтобы проверить, есть ли разница 2 месяца назад
    Мы приготовили каждую курицу в мире, чтобы проверить, есть ли разница
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Inside a Real Restaurant Kitchen: What’s Actually Worth Buying (And What Isn’t) 2 месяца назад
    Inside a Real Restaurant Kitchen: What’s Actually Worth Buying (And What Isn’t)
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • California Food That Will KILL YOU!! Ozempic can't fix this... 2 недели назад
    California Food That Will KILL YOU!! Ozempic can't fix this...
    Опубликовано: 2 недели назад
  • Michelin Chef Teaches How to Cook the Perfect Prime Rib 2 недели назад
    Michelin Chef Teaches How to Cook the Perfect Prime Rib
    Опубликовано: 2 недели назад
  • INSIDE PARIS'S NEWEST 3 Michelin Star Restaurant (€455 Menu) - Le Gabriel 1 год назад
    INSIDE PARIS'S NEWEST 3 Michelin Star Restaurant (€455 Menu) - Le Gabriel
    Опубликовано: 1 год назад
  • Only 16 People a Night Can Eat This 17-Course Omakase | On The Line | Bon Appétit 1 год назад
    Only 16 People a Night Can Eat This 17-Course Omakase | On The Line | Bon Appétit
    Опубликовано: 1 год назад
  • Cooking Dry Aged Steak from 10 Days to 100 Days 4 месяца назад
    Cooking Dry Aged Steak from 10 Days to 100 Days
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • We Cooked 9 Dishes That Made Chefs Famous 6 месяцев назад
    We Cooked 9 Dishes That Made Chefs Famous
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • Stanley Tucci's Tuscany Trek (Full Episode) | Tucci in Italy | National Geographic 6 месяцев назад
    Stanley Tucci's Tuscany Trek (Full Episode) | Tucci in Italy | National Geographic
    Опубликовано: 6 месяцев назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5