• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

French Style of Service - Sequence of Service with Set-up and Demo скачать в хорошем качестве

French Style of Service - Sequence of Service with Set-up and Demo 6 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
French Style of Service - Sequence of Service with Set-up and Demo
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: French Style of Service - Sequence of Service with Set-up and Demo в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно French Style of Service - Sequence of Service with Set-up and Demo или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон French Style of Service - Sequence of Service with Set-up and Demo в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



French Style of Service - Sequence of Service with Set-up and Demo

This is a French Style of Service that follows the restaurant procedures. These are Mise en Scene,Mise en Place, Briefing and Sequence of Service. Mise en Scene is a French word meaning to check the environment or setting of the event. These includes checking the tables, chairs, lighting, temperature. music. flooring, odor, and other fixtures in the restaurant. Mise en Place is a French word meaning putting in place. Readying all the necessary equipment and condiments to be used during the operations. these includes, Table Napkin, cutleries, glasses, china wares, condiments, etc. Sequence of Service, is the flow of the service. These includes receptionist welcoming and greeting the guests ( asking them if they have prior reservation and their preferences),, accompanying to the guest table, unfolding the table napkin, introducing the commis de rang, pouring the service water, (waiter will have a little chit chat with the guest to make the guest feel welcome and relax), giving them the beverage menu ( do not wait in front of the guest while they scan or check the menu unless they ask you to, move backwards a few feet away from the guests while waiting, if not go back to your station and check on the guests body language if they are ready to order). Have a pen and a paper with you or if you have the digital technology make sure that it is ready for the order. Listen attentively, repeat the guest, state their preference or special requests, identify the orders each orders and to whom will it be given. Once done inform the guest the approximate lead time. Give the order to the Chef de Rang if there is none placed the order in the system, liaise them to the kitchen personnel and at the same time to confirm if the orders were received.Chef de Rang will get the orders from the kitchen and will placed them on the gueridon table. Some food may require flambe, to also showcase the skill of Chef de Rang. Commis de rang will be the one to serve from the first course down to the last course. Sometimes dessert are being serve in a dessert trolley, the guest has the preference to choose amongst the varieties of cakes and pastries. Coffee or tea will be serve after. The Manager will go from one table to another check the guests satisfaction. Once the guests are done, they may ask for their bill. They may pay in cash, card or charge to their room if they are hotel in house. Accompany t and bid the guest good bye on their way out.

Comments
  • Russian Style of Service  Set-up and Demo 6 лет назад
    Russian Style of Service Set-up and Demo
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Table Setup and Sequence of Service 12 лет назад
    Table Setup and Sequence of Service
    Опубликовано: 12 лет назад
  • Vogue-этикет. Урок 3: правила поведения за столом (3). 7 лет назад
    Vogue-этикет. Урок 3: правила поведения за столом (3).
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Просыпаетесь между 3 и 5 утра? Сделайте ЭТИ 5 вещей | Еврейская Мудрость 1 месяц назад
    Просыпаетесь между 3 и 5 утра? Сделайте ЭТИ 5 вещей | Еврейская Мудрость
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Как подать ужин из трех блюд в ресторане высокой кухни 1 год назад
    Как подать ужин из трех блюд в ресторане высокой кухни
    Опубликовано: 1 год назад
  • FRENCH SERVICE-GUERIDON SERVICE 2 года назад
    FRENCH SERVICE-GUERIDON SERVICE
    Опубликовано: 2 года назад
  • Restaurant Service Sequences: Breakfast Table Service 2 года назад
    Restaurant Service Sequences: Breakfast Table Service
    Опубликовано: 2 года назад
  • Port assiettes 8 лет назад
    Port assiettes
    Опубликовано: 8 лет назад
  • Как правильно сервировать обеденный стол 9 лет назад
    Как правильно сервировать обеденный стол
    Опубликовано: 9 лет назад
  • TABLE SET UP  - Food and Beverages Service 10 лет назад
    TABLE SET UP - Food and Beverages Service
    Опубликовано: 10 лет назад
  • How to set up the tables and serve 3 course with Asian set menu in a fine dining 3 недели назад
    How to set up the tables and serve 3 course with Asian set menu in a fine dining
    Опубликовано: 3 недели назад
  • French Service 7 лет назад
    French Service
    Опубликовано: 7 лет назад
  • RUSSIAN/SILVER/PLATTER SERVICE 6 лет назад
    RUSSIAN/SILVER/PLATTER SERVICE
    Опубликовано: 6 лет назад
  • French Service (Full sequence) 2 года назад
    French Service (Full sequence)
    Опубликовано: 2 года назад
  • Front Of House Structure, definitive sales and service with great knowledge and solid techniques! 13 лет назад
    Front Of House Structure, definitive sales and service with great knowledge and solid techniques!
    Опубликовано: 13 лет назад
  • Food and Beverage“THE ORDER OF SERVICE FOR A FAMILY-STYLE MEAL” 2 года назад
    Food and Beverage“THE ORDER OF SERVICE FOR A FAMILY-STYLE MEAL”
    Опубликовано: 2 года назад
  • American Service Table Sequence 5 лет назад
    American Service Table Sequence
    Опубликовано: 5 лет назад
  • RESTAURANT SERVICE // FBS SEQUENCE 4 года назад
    RESTAURANT SERVICE // FBS SEQUENCE
    Опубликовано: 4 года назад
  • Restaurant Training Video 12 лет назад
    Restaurant Training Video
    Опубликовано: 12 лет назад
  • Последовательность обслуживания в неформальной обстановке | Как сервировать стол от начала до конца 4 года назад
    Последовательность обслуживания в неформальной обстановке | Как сервировать стол от начала до конца
    Опубликовано: 4 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5