У нас вы можете посмотреть бесплатно 和方便面一样方便的 | 炸酱面 | 家常口味 主要是酱料耐收不容易坏 随时要吃都可以烫面自己捞 | Mr. Hong Kitchen или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
这期的周末料理就是炸酱面啦 现代人时间比较紧凑 为了方便大家我就用了这套做法 就算要做多人分也省时间 • 鸡肉料理 Chicken Recipe • 蔬菜/豆腐 料理 Vegetables Recipe • 汤类 Soup • 猪肉料理 Pork Recipe • 饭类 粉类 面类料理 Rice/Noodles Recipe • 点心/小吃 • 海鲜料理 Seafood Recipe • 蛋类料理 Egg Recipe Ingredients (Diana Aw) 1. Spaghetti 2. Minced pork 50% fat and lean ~500g 3. Fresh mushroom 3-4pcs cut small cube 4. Garlic x2 smashed 5. Spring onion few stalks, smashed 6. Ginger few slices 7. Cucumber cut julienne 8. Bean paste 2tbsp Seasoning 1. Sweet bean paste 2tbsp 2. Sugar 2tbsp 3. Light soya sauce 1tbsp 4. Pepper little 5. MSG little 6. Dark soya sauce little 7. Water 1.5bowl Method 1. Add oil to wok, followed by garlic, spring onion and ginger slice. Turn on heat and fry till golden brown. Discard all the ingredients and use the fragrant oil to cook the pork. Cook till oil extracted. Then add in mushrooms and continue to cook. 2. Add bean paste and sugar and mix well. Then add MSG and water and bring to boil. Add light soya sauce and mix. Cover then simmer for 15min. Add dark soya sauce and mix well . Then add pepper and mix. 3. Cook the spaghetti till cook and place in a bowl. Add some 4. Serve and enjoy! 💕 Youtube Channel: / mrhongkitchen阿鸿厨房 Mr. Hong Kitchen Facebook Page: / mrhongkitchen Instagram: / chefhong.mhk #noodles #pork #炸酱面 #mrhongkitchen