У нас вы можете посмотреть бесплатно Cook Your Beef Mechado This Way или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
I have to admit, the first dish I wanted to make after harvesting a handful of calamansi is calamansi pie. But that will be for another post. My cravings called for a savoury and classic Filipino beef stew called beef mechado. Beef mechado is one of the easiest Filipino stews to make. It is not really that complicated. Follow the instructions in my video. List of ingredients are provided below: 2 kilograms of Beef Brisket (cubed) 4 cloves of garlic (sliced) Onion (sliced) 3 medium sized tomatoes (deseeded and sliced) 2 cups of tomato sauce 2 tablespoons of tomato paste 1 cup water Pepper to taste 1 tablespoon of sugar Sliced carrots For the marinade: Half a cup of soy sauce A third of a cup of freshly squeezed calamansi juice (lime or lemon can substitute) Enjoy cooking!