У нас вы можете посмотреть бесплатно Making black cherry wine Step ONE do NOT add pectin, but add Pectin enzyme....my mistake.... или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
16 pounds of black cherries....wash, de-stem....put in water, bring to boil, remove from heat..cool, de-pit with fingers....in 5 gallon bucket ( sterilized with 2 tbsp. Clorox and gallon of water) put 8 pounds of sugar and the excess water from boiling the cherries...after de-pitting the cherries, put in blender and chop up cherries...dump into 5 gallon bucket....when finished, top off 5 gallon bucket with boiling water....add 2 tsp pectin enzyme and 3 tsp lemon juice....cover with plastic wrap and let cool overnight....in the morning, when juice is "warm", add 1 package of red star Pasteur Red yeast ( dissolved in 1/2 cup microwaved warm water), and 5 tsp of fermax yeast nutrient (I bought mine on line)..cover loosely with plastic wrap and watch the yeast bubble as it turns that berry juice into alcohol....