У нас вы можете посмотреть бесплатно Kick spicy clams up another notch - Sichuan style или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
My previous spicy clam ( • A simple recipe to spice up how you cook c... ) may not be spicy enough for some friends, so I'm kicking it up another notch with Sichuan style. It has combined hotness from spicy bean paste and dried chili pepper and numbness from Sichuan peppercorn. It's a common street food cooking style you can see in Sichuan although it has more oil than home cooking. Ingredients: 2-3 lb of little neck clams handful of dry chili peppers 1 Tbsp of Sichuan peppercorn 1 Tbsp minced ginger 1 Tbsp minced garlic 1 Tbsp Sichuan Pixan Boad Bean Paste with Chili Oil: https://amzn.to/324QQtf 1-2 scallions 1 tsp sugar (little bit MSG or chicken flavor)