У нас вы можете посмотреть бесплатно Only 0.5 g Yeast 🤯 2 Methods for Ultra Bubbly Bread! I don't buy bread anymore! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Only 0.5 g Yeast 🤯 2 Methods for Ultra Bubbly Bread! I don't buy bread anymore! Discover 2 amazing pre-ferment methods for extra airy and bubbly bread! 🥖 In this video, I’ll show you how to bake with poolish and with biga — both create bread that’s soft and fluffy inside with a golden crispy crust. These step-by-step recipes are beginner-friendly and perfect for home bakers who love artisan-style bread with big bubbles and incredible flavor. 🔔 Subscribe to my channel 👍 Like this video 🌍 Turn on subtitles in the language that’s most comfortable for you 00:00 Recipe 1: 150 g bread flour (1 cup) 0.5 g instant yeast (⅛ tsp) 150 ml room temperature water (⅔ cup) 100 ml cold water (⅓ cup + 1 tbsp) 100 ml cold milk (⅓ cup + 1 tbsp) 1 tbsp oil 350 g all-purpose flour (2 ¾ cups) 1.5 tsp fine salt 09:29 Recipe 2: 180 ml water (¾ cup) 2 g fresh yeast (½ tsp, crumbled) 175 g all-purpose flour (1 ⅓ cups) 175 g bread flour (1 ⅓ cups + 1 tbsp) 360 ml water (1 ½ cups) 10 g fresh yeast (2 ½ tsp, crumbled) 225 g all-purpose flour (1 ¾ cups) 225 g bread flour (1 ¾ cups + 1 tbsp) 50 ml olive oil (3 ½ tbsp) 15 g fine salt (2 ½ tsp) #easybreadrecipe #bread #breadrecipe #breadrecipes #fluffybread