У нас вы можете посмотреть бесплатно Saffron, the "red gold" of gastronomy. Cultivation, harvesting and manual extraction of this spice или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
In Aragon, the cultivation of saffron extends along the banks of the Jiloca and the area of the Muniesa mountain range (Teruel), its cultivation and harvesting process being the same as it was a few centuries ago. In 1993 we had the opportunity to accompany the saffron growers of this area of Aragon to learn about the entire process of their cultivation and esbrine. If you liked this documentary, you can show your SUPPORT and HELP so that the channel continues to grow with the “Thank you” and “Channel Member” buttons that appear below each video. You can also learn more about my life, work and career in this BIOGRAPHICAL DOCUMENTARY: • EUGENIO MONESMA. 40 años de vida, trayecto... Follow me on my SOCIAL NETWORKS: -FACEBOOK (Spanish): / eugeniodocumentales -FACEBOOK (English): / eugeniomonesmalosttrades -INSTAGRAM: / eugeniomonesma -TIKTOK: / eugenio_documentales -TWITTER: / eugeniomonesma