У нас вы можете посмотреть бесплатно FOOL PROOF SOURDOUGH! Bulk refrigerator rise and no knead или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Full recipe here 👇🏻 No scale, no kneading, no stress. This recipe is adapted from Lily Nichols and my sister in law who I got my starter from 🤍 Ingredients: 2 cups fed sourdough starter (stirred down) 2 cups room temp filtered water 2 cups bread flour (I use organic King Arthur) 4 cups all-purpose flour (I use Costco!) 1 tbsp fine sea salt Method: 1. Mix starter + water, then add flours. Mix ’til shaggy. 2. Cover w/ damp towel, rest 30 min. 3. Sprinkle in salt, do stretch + folds. 4. Let rest 30–60 min, fold again. Repeat 1–2x. 5. Fridge overnight (seam side down). 6. Next day, take out 30–60 min, fold once more, then fridge again 8–12 hrs. 7. Shape into 2 loaves, place on damp tea towels in bowls (I ditched proofing baskets after a flour bug incident and never looked back). 8. Let rise 2–4 hrs on counter or fridge overnight. 9. Score the loaves with a blade, and then bake at 450º in Dutch oven: 30 min covered, 15–20 uncovered. 10. Cool for 1 hr. Slice + freeze for max freshness. You can make beautiful sourdough without all the rules. Don’t be intimidated, give it a try!!