• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

FOOL PROOF SOURDOUGH! Bulk refrigerator rise and no knead скачать в хорошем качестве

FOOL PROOF SOURDOUGH! Bulk refrigerator rise and no knead 6 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
FOOL PROOF SOURDOUGH! Bulk refrigerator rise and no knead
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: FOOL PROOF SOURDOUGH! Bulk refrigerator rise and no knead в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно FOOL PROOF SOURDOUGH! Bulk refrigerator rise and no knead или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон FOOL PROOF SOURDOUGH! Bulk refrigerator rise and no knead в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



FOOL PROOF SOURDOUGH! Bulk refrigerator rise and no knead

Full recipe here 👇🏻 No scale, no kneading, no stress. This recipe is adapted from Lily Nichols and my sister in law who I got my starter from 🤍 Ingredients: 2 cups fed sourdough starter (stirred down) 2 cups room temp filtered water 2 cups bread flour (I use organic King Arthur) 4 cups all-purpose flour (I use Costco!) 1 tbsp fine sea salt Method: 1. Mix starter + water, then add flours. Mix ’til shaggy. 2. Cover w/ damp towel, rest 30 min. 3. Sprinkle in salt, do stretch + folds. 4. Let rest 30–60 min, fold again. Repeat 1–2x. 5. Fridge overnight (seam side down). 6. Next day, take out 30–60 min, fold once more, then fridge again 8–12 hrs. 7. Shape into 2 loaves, place on damp tea towels in bowls (I ditched proofing baskets after a flour bug incident and never looked back). 8. Let rise 2–4 hrs on counter or fridge overnight. 9. Score the loaves with a blade, and then bake at 450º in Dutch oven: 30 min covered, 15–20 uncovered. 10. Cool for 1 hr. Slice + freeze for max freshness. You can make beautiful sourdough without all the rules. Don’t be intimidated, give it a try!!

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5