У нас вы можете посмотреть бесплатно PRO Sushi chef shares knife sharpening tips, Episode 1, “Daily maintenance under 4min." или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#1 DON’T focus on the edge. Don’t try to create sharp edge. It is a result, rather than a goal. #2 Focus on NOT to deform the bevel & profile, not to upset the geometry. #3 when everything is done correctly, there will be sharp edge line, without you trying hard. DON’T over think. Don’t over complicate things that are rather simple. Takes less than 4 minutes, with one of the SLOWEST cutting stones (Amakusa (natural) stone).