У нас вы можете посмотреть бесплатно Persian Love Cake или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
We have a passion for food and cooking. If you like our videos please hit the like and subscribe. Buy your saffron from https://www.thepersiantrader.com Our other social media accounts: / thepersiantrader / thepersiantrader / persiantrader Ingredients Cake 0.5g The Persian Trader Saffron 3 Eggs ½ Cup Vegetable oil 1 Cup full fat milk 1 Cup Granulated white sugar 2 Cups self raising flour 100g Pistachio kernels Topping 30g Pistachio kernels chopped Rose petals 200g Icing sugar Method 1. Grind saffron and add to warm milk and leave to soak 2. Put eggs, oil and milk into a food mixer and mix 3. Add the sugar and flour to the mix slowly until you have a thick batter 4. Remove from food mixer and fold the pistachios into the mix 5. Pour into a buttered cake tin (18cm X 6.5cm) 6. Cook in a preheated oven at 160ºC (150ºC Fan) for 45 minutes 7. Leave to cool on a rack 8. Cut top of cake to leave a flat surface 9. Mix the icing sugar with water to make a drizzle icing 10. Cover cake in the icing and let it drip down the sides 11. Decorate the top with the chopped pistachios, rose petals