• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Benoît Divol, about Suhomyces pyralidae et its Brettanomyces inhibition factor скачать в хорошем качестве

Benoît Divol, about Suhomyces pyralidae et its Brettanomyces inhibition factor 5 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Benoît Divol, about Suhomyces pyralidae et its Brettanomyces inhibition factor
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Benoît Divol, about Suhomyces pyralidae et its Brettanomyces inhibition factor в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Benoît Divol, about Suhomyces pyralidae et its Brettanomyces inhibition factor или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Benoît Divol, about Suhomyces pyralidae et its Brettanomyces inhibition factor в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Benoît Divol, about Suhomyces pyralidae et its Brettanomyces inhibition factor

🔴⚪What if a little-known yeast could help winemakers control Brettanomyces bruxellensis — naturally? 🤝In collaboration with Professor Benoît Divol from Stellenbosch University, we investigated the unique properties of certain strains of Suhomyces pyralidae — a non-Saccharomyces species originally isolated in 2009 from Cabernet Sauvignon must in South Africa. While S. pyralidae was already known to science, one particular strain caught our attention: it exhibited a strong inhibitory effect against Brettanomyces bruxellensis, a major spoilage yeast in winemaking. 🔬This discovery led to a multi-year research project focused on understanding the mechanism behind its so-called “killer activity.” The result? A specific "Brettanomyces inhibition factor" produced by this unique strain capable of impairing Brettanomyces cell walls — and active under real vinification conditions. A promising step forward in biocontrol, with direct applications for reducing volatile phenols and protecting wine quality from the very first stages of fermentation. 💡Microbial innovation, at the service of winemakers. 🎤 Want to know more? Listen to B. Divol share his impressions of this fascinating discovery

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5