• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Your Birria Taco Is Ancient History—Here’s Why | Beyond the Menu скачать в хорошем качестве

Your Birria Taco Is Ancient History—Here’s Why | Beyond the Menu 1 год назад

birria tacos

adobo sauce

tacos bay area

bay area food

quesabirria tacos

pbs food

kqed

food history videos

pbs

food history

food history show

cecilia phillips

beyond the menu

tacos

best tacos

street food

cilantro

what is birria

how to make birria

indigenous mexico

tijuana tacos

birria recipe

birria de chivo

adobo

mesoamerican food

history

tasting history

taco recipe

bill esparza

quesabirria

mexican food

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Your Birria Taco Is Ancient History—Here’s Why | Beyond the Menu
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Your Birria Taco Is Ancient History—Here’s Why | Beyond the Menu в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Your Birria Taco Is Ancient History—Here’s Why | Beyond the Menu или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Your Birria Taco Is Ancient History—Here’s Why | Beyond the Menu в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Your Birria Taco Is Ancient History—Here’s Why | Beyond the Menu

We’re at peak birria these days, where every taqueria in town seems to have adopted its own version. Though this food trend is new to the U.S., birria itself has been around for quite some time. In fact, birria is a perfect collection of some of humanity’s oldest cooking techniques and ingredients merged together into one perfect hand-held treat. It’s a dish that owes its existence to the perseverence of ancient traditions that span thousands of years, across all sides of the globe. Support for this program comes from Krishnan Shah Family Foundation and supporters of the KQED Studios Fund 👉 SUBSCRIBE to watch more Bay Area food videos: https://bit.ly/2U0Wbkd 👈 #foodhistory #birria #tacos #beyondthemenu #mexico Thanks to El Garage in Richmond, California for showing us how to make their family’s version of birria tacos. 📖 Chapters: 0:00 What is birria? 0:51 El Garage, one of the Bay Area’s best places for birra tacos 1:35 The legend of Guadalupe Zarate, the father of modern birria 2:19 Birria de chivo and the importance of goats 3:17 Goats, Wikipedia, and a common misconception 4:34 What makes birria, birria? 5:59 Chilies - the powerhouse of Mesoamerican cuisine 7:00 How birria became popular in the U.S. 7:59 How religious expulsion led to cilantro being in Mexican food 8:50 Keeping traditions alive generation after generation Read More: 🍖The Great Birria Boom, by Bill Esparza https://www.eater.com/22215718/how-bi... 🍖The Food System During The Formative Period in West Mesoamerica: https://www.researchgate.net/publicat... 🍖The Birria Boom Is Complicated, but Simply Delicious https://www.nytimes.com/2021/02/08/di... 🥗 Join us on Instagram➡   / kqedfood   🍔 Like us on Facebook➡   / kqedfood   🍕 Follow us on Twitter➡   / kqedfood   About Beyond The Menu: The story of the food on your plate is more than just the recipe. Each ingredient and every cooking technique goes back hundreds if not thousands of years, traversing the globe on a wildly delicious cross-cultural adventure. In KQED’s new digital food series Beyond The Menu, host Cecilia Phillips interviews chefs, authors, and other experts to dig up surprising facts on the cultural pathways of today’s trendiest dishes. It’s a history show, it’s a mystery series, it’s a celebration of multicultural cuisine, sometimes it’s even a science program, all set against the backdrop of mouth-watering food cinematography. Beyond the Menu is produced by KQED. Check out all episodes here and learn how to support your local station at https://www.kqed.org/beyondthemenu

Comments
  • Birria de Res FÁCIL | La Capital 5 лет назад
    Birria de Res FÁCIL | La Capital
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Oaxaca's cuisine: the cradle of Mexican food 5 лет назад
    Oaxaca's cuisine: the cradle of Mexican food
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Такой стейк вы точно не готовили! Метод Александра Райляна 21 час назад
    Такой стейк вы точно не готовили! Метод Александра Райляна
    Опубликовано: 21 час назад
  • I got SCHOOLED on Birria Tacos by a Master, ft. @La Capital 4 года назад
    I got SCHOOLED on Birria Tacos by a Master, ft. @La Capital
    Опубликовано: 4 года назад
  • Sohla's Aztec Taco Tuesday (with Hot Chocolate!) | Ancient Recipes With Sohla | History 4 года назад
    Sohla's Aztec Taco Tuesday (with Hot Chocolate!) | Ancient Recipes With Sohla | History
    Опубликовано: 4 года назад
  • What Are Pineapple Buns? | Beyond the Menu 1 год назад
    What Are Pineapple Buns? | Beyond the Menu
    Опубликовано: 1 год назад
  • The Birria Chronicles Discovering Heritage 1 год назад
    The Birria Chronicles Discovering Heritage
    Опубликовано: 1 год назад
  • How to Make Beef Birria | Food Wishes 5 лет назад
    How to Make Beef Birria | Food Wishes
    Опубликовано: 5 лет назад
  • A History of Tacos 3 года назад
    A History of Tacos
    Опубликовано: 3 года назад
  • Гордон Рамзи: Uncharted | Священная Мексика: исследуем знаменитую кухню Оахаки (полный эпизод) 2 года назад
    Гордон Рамзи: Uncharted | Священная Мексика: исследуем знаменитую кухню Оахаки (полный эпизод)
    Опубликовано: 2 года назад
  • I Thought Birria Tacos Were All Hype. Then I made THESE. 8 месяцев назад
    I Thought Birria Tacos Were All Hype. Then I made THESE.
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • Чешский дедушка пробует наше пиво! Понравится? 6 месяцев назад
    Чешский дедушка пробует наше пиво! Понравится?
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • Birria Vaquera | La Capital 6 лет назад
    Birria Vaquera | La Capital
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Mexican Street Food in Tijuana 🇲🇽 INSANE TACOS TOUR IN MEXICO 🌮(Part 2) 5 лет назад
    Mexican Street Food in Tijuana 🇲🇽 INSANE TACOS TOUR IN MEXICO 🌮(Part 2)
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Judaism in Mexico (1825-present) 1 год назад
    Judaism in Mexico (1825-present)
    Опубликовано: 1 год назад
  • How To Make Birria Tacos 3 года назад
    How To Make Birria Tacos
    Опубликовано: 3 года назад
  • A Day Making The Most Famous Sandwiches in New Orleans | On The Line | Bon Appétit 2 года назад
    A Day Making The Most Famous Sandwiches in New Orleans | On The Line | Bon Appétit
    Опубликовано: 2 года назад
  • Shadowbrook, Villa Azteca, Wild Fish, Gizdich Ranch | Check, Please! Bay Area 1 год назад
    Shadowbrook, Villa Azteca, Wild Fish, Gizdich Ranch | Check, Please! Bay Area
    Опубликовано: 1 год назад
  • The Best Eats in Mexico City | Anthony Bourdain: No Reservations | Travel Channel 1 год назад
    The Best Eats in Mexico City | Anthony Bourdain: No Reservations | Travel Channel
    Опубликовано: 1 год назад
  • Two Brothers Make New York's Spiciest, Juiciest Birria Tacos | Food Insider 5 лет назад
    Two Brothers Make New York's Spiciest, Juiciest Birria Tacos | Food Insider
    Опубликовано: 5 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5