У нас вы можете посмотреть бесплатно Take the Guesswork Out of Poached Eggs Using Sous Vide или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Test cook Elle Simone makes a show stopping sous vide staple: Soft-Poached Eggs. Get the recipe for Soft-Poached Eggs: https://cooks.io/2HdSFZJ Buy our winning sous vide machine: https://cooks.io/2Dw6HpU ABOUT US: Located in Boston’s Seaport District in the historic Innovation and Design Building, America's Test Kitchen features 15,000 square feet of kitchen space including multiple photography and video studios. It is the home of Cook’s Illustrated magazine and Cook’s Country magazine and is the workday destination for more than 60 test cooks, editors, and cookware specialists. Our mission is to test recipes over and over again until we understand how and why they work and until we arrive at the best version. If you like us, follow us: http://cooksillustrated.com / americastestkitchen / testkitchen / testkitchen / testkitchen