У нас вы можете посмотреть бесплатно 法式自製鵝肝醬 Homemade foie gras (mi-cuit) 【Tomato's 2 Minutes Hand Painted Book】 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
超級簡單的自製鵝肝醬食譜,只需要微波爐加熱,美味的法式鵝肝醬在家就可以做!脆脆的吐司上,抹上濃濃的鵝肝醬和香甜的無花果果醬,配上略帶甜味的白葡萄酒或香檳,是我最愛的搭配~ 想要節約成本,也可以用鴨肝代替食譜中的鵝肝。製作好的鵝肝醬可以在冰箱冷藏裡保存8天。 Super simple homemade foie gras recipe, just microwave heating, delicious French foie gras can be made at home! The crunchy toast is topped with thick foie gras and sweet fig jam, with a slightly sweet white wine or champagne. It is my favorite match~ You can also use duck gras instead of foie gras in the recipe to save costs. The prepared foie gras can be stored in the refrigerator for 8 days. 準備: 5 min 加熱:1 min 40 s 冷藏:1 晚 法式自製鵝肝醬 生鵝肝(去脈):一塊 鵝肝調味料(每1 kg 鵝肝): 基礎版 鹽: 15 g 白胡椒粉: 8 g 糖: 4 g 風味版(在基礎版上根據自己的口味也可以加入) 辣椒粉: 2 g 酒精(白蘭地): 1 cl Preparation: 5 min Heating: 1min 40 s Refrigerator: 1 night Microwave Homemade foie gras (mi-cuit) Raw goose foie gras(Deveined):1 piece Foie gras seasoning (per 1 kg of foie gras): Basic Edition Salt: 15 g White pepper: 8 g Sugar: 4 g Flavored version (you can also add to the basic version according to your own taste) Chili powder: 2 g Alcohol (brandy): 1 cl