• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to make soft and moist Swiss Roll Cake|原味戚风蛋糕卷/瑞士卷,不掉皮不開裂有訣竅 скачать в хорошем качестве

How to make soft and moist Swiss Roll Cake|原味戚风蛋糕卷/瑞士卷,不掉皮不開裂有訣竅 1 year ago

萨姐

萨姐的南腔北调

Lisas Kitchen

easy bread recipe

simple bread recipe

蛋糕

麺包

薩姐

原味蛋糕卷

戚风蛋糕卷

瑞士卷

原味瑞士卷

戚风蛋糕

蛋糕卷

如何不掉皮

如何不开裂

swiss roll

cake roll

roll cake

如何卷蛋糕卷

薩姐的南腔北調

戚風蛋糕卷

戚風蛋糕

如何不開裂

蛋糕卷做法

蛋糕卷卷法

蛋糕卷怎么卷

瑞士卷卷法

瑞士卷蛋糕的做法

蛋糕卷怎麼卷

roll cake recipe

chiffon cake

chiffon cake roll

chiffon roll cake

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to make soft and moist Swiss Roll Cake|原味戚风蛋糕卷/瑞士卷,不掉皮不開裂有訣竅
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to make soft and moist Swiss Roll Cake|原味戚风蛋糕卷/瑞士卷,不掉皮不開裂有訣竅 в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make soft and moist Swiss Roll Cake|原味戚风蛋糕卷/瑞士卷,不掉皮不開裂有訣竅 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to make soft and moist Swiss Roll Cake|原味戚风蛋糕卷/瑞士卷,不掉皮不開裂有訣竅 в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to make soft and moist Swiss Roll Cake|原味戚风蛋糕卷/瑞士卷,不掉皮不開裂有訣竅

This original flavor cake roll/Swiss roll, no crack with a soft and delicate texture. 🌈 Ingredients 5 Medium eggs (55-60g/with shell) Cake flour 60g Milk 60g Vegetable oil 40g Caster sugar 60g Lemon juice Vanilla extract 1/4 tsp 🍀 Preheat the oven to 155C/310F. Bake for 23 mins then change to 165C/330F for 7 more minutes until the surface gets dry. ➡️The secrets to preventing cracking and maintaining a smooth surface: Whip the meringue until soft peak, and the cake batter should be in a flowing state Start to roll the cake when it's still slightly warm. Both underbaking and overbaking can lead to cracking while rolling Ensure the surface of the cake is baked until it's dry; if your oven's top heat isn't sufficient, place the mould on the middle or upper rack or switch to the fan-forced mode for the last few minutes. Let the cake's surface cool to a body temperature before rolling. ************************************* 这款原味戚风蛋糕卷/瑞士卷,又叫小五卷, 不开裂不掉皮,口感绵软,百吃不厌。 🌈配方 5个中号鸡蛋(55-60克/连壳) 低筋面粉60克 牛奶 60克 植物油 40克 细砂糖 60克 柠檬汁数滴 香草精华 1/4茶匙 🍀预热烤箱至155C/310F, 先烤制23分钟然后调制165C/330F烤制7分钟让表面干爽 ➡️不掉皮不开裂的秘诀 蛋白打发至湿性发泡,蛋糕糊倒入烤盘里是可以流动的状态 蛋糕片偏温热的状态下就可以开卷 蛋糕未完全烤熟或者过度烘烤都会导致开裂 蛋糕片表面一定要烤至干爽,上火如果不高可以将模具放至中上层或者最后几分钟改成风炉模式 蛋糕片表面要散热至温热才翻面,过早翻面热气无法散发,翻面后产生的水汽容易掉皮

Comments
  • Japanese original Cake Roll┃super soft, no cracking, no peeling  Swiss roll 2 years ago
    Japanese original Cake Roll┃super soft, no cracking, no peeling Swiss roll
    Опубликовано: 2 years ago
    2618084
  • Chiffon Roll Cake Recipe| Perfect Swiss Roll Cake| Japanese Roll Cake Recipe 2 years ago
    Chiffon Roll Cake Recipe| Perfect Swiss Roll Cake| Japanese Roll Cake Recipe
    Опубликовано: 2 years ago
    120525
  • 飓风蛋糕卷/旋风瑞士卷,不开裂,超湿润绵软 Hurricane Swiss Roll/Hurricane Roll Cake 4 years ago
    飓风蛋糕卷/旋风瑞士卷,不开裂,超湿润绵软 Hurricane Swiss Roll/Hurricane Roll Cake
    Опубликовано: 4 years ago
    144525
  • How to make swiss roll cake / Basic roll cake Recipe / Easy roll cake 5 years ago
    How to make swiss roll cake / Basic roll cake Recipe / Easy roll cake
    Опубликовано: 5 years ago
    63133656
  • 全麦面包制作的技巧,这样做出的面包越嚼越香!减脂期也能放心吃|Whole wheat bread 13 days ago
    全麦面包制作的技巧,这样做出的面包越嚼越香!减脂期也能放心吃|Whole wheat bread
    Опубликовано: 13 days ago
    215
  • Giraffe Pattern Swiss Roll, no cracks |Lisa's Kitchen 5 years ago
    Giraffe Pattern Swiss Roll, no cracks |Lisa's Kitchen
    Опубликовано: 5 years ago
    1213540
  • Swiss Roll Cake 5 years ago
    Swiss Roll Cake
    Опубликовано: 5 years ago
    2997365
  • 【超詳細教程】全網最簡單蛋糕卷來了!新手也能做的咸奶油杏仁蛋糕卷,零失敗一次就成功💯【薩姐】|The Easiest Almond Cake Roll You‘ll Ever Make 4 days ago
    【超詳細教程】全網最簡單蛋糕卷來了!新手也能做的咸奶油杏仁蛋糕卷,零失敗一次就成功💯【薩姐】|The Easiest Almond Cake Roll You‘ll Ever Make
    Опубликовано: 4 days ago
    7819
  • Chiffon cake vs Castella Cake vs Sponge cake,  which is the BEST|分不清戚风蛋糕,古早味蛋糕,海绵蛋糕❓ 几分钟讲明白 4 years ago
    Chiffon cake vs Castella Cake vs Sponge cake, which is the BEST|分不清戚风蛋糕,古早味蛋糕,海绵蛋糕❓ 几分钟讲明白
    Опубликовано: 4 years ago
    1924855
  • How To Make Perfect Tart Crust (No Blind Baking Needed!) *UPDATED* 9 months ago
    How To Make Perfect Tart Crust (No Blind Baking Needed!) *UPDATED*
    Опубликовано: 9 months ago
    457617

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS