У нас вы можете посмотреть бесплатно 肉末茄子Stir-fried Chinese Eggplant with Minced Pork **字幕 CC Eng. Sub** или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
🟢材料: 絞碎豬肉 300 克 茄子 1 條 薑、蒜、紅蔥頭 適量 紹興酒 1 湯匙 生抽 1 茶匙 蠔油 1 茶匙 澱粉 1 茶匙 糖 1/2 茶匙 檸檬汁 少許 鹽、胡椒粉、食油 適量 🟢做法: 1️⃣ 茄子洗淨切丁,用少許檸檬汁(成品帶少許酸味)和食油拌勻防止氧化。 2️⃣豬肉用少許薑末、少許胡椒粉、1/8 茶匙鹽、1/2 茶匙糖、1 茶匙生抽、1 茶匙蠔油、1 茶匙澱粉和少許食油拌勻。 3️⃣爆香薑、蒜、紅蔥頭末,加入豬肉爆炒,再加入茄子丁炒勻。 4️⃣加入適量鹽和 1 湯匙紹興酒,蓋上鍋蓋小火炆 2 分鐘,勾芡上碟。 🟢Ingredients: Minced pork - 300g Eggplant - 1 piece Ginger, garlic, shallots - as needed Shaoxing wine - 1 tablespoon Light soy sauce - 1 teaspoon Oyster sauce - 1 teaspoon Cornstarch - 1 teaspoon Sugar - 1/2 teaspoon White pepper powder - as needed Lemon juice - a little Salt, cooking oil - as needed 🟢Instructions: 1️⃣ Wash the eggplant and dice , mix with a little lemon juice (dish come out have a slightly sour taste) and cooking oil to prevent oxidation. 2️⃣ Mix the minced pork with a little minced ginger, with pepper powder, 1/8 tsp salt, 1/2 tsp sugar, 1 tsp soy sauce, 1 tsp oyster sauce, 1 tsp cornstarch and a little cooking oil. 3️⃣ Saute the ginger, garlic, and shallot until fragrant, add the minced pork and stir-fry, then add the eggplant and stir-fry evenly. 4️⃣ Add an appropriate amount of salt and 1 tbsp Shaoxing wine, cover the pan and simmer for 2 minutes, thicken the sauce and serve. / @oeliving 👈請訂閱本台第二頻道 《好易生活頻道 oe living》 ✳ 網友可到Facebook群組**香港菜HK dishes**分享個人作品和煮食心得。 / 1885999698348679 ✳ 🍋請開啓字幕:屏幕右下角⏩設定⏩CC字幕 Turn on captions in the bottom right corner of the screen: ⏩Settings⏩CC Captions🥒