У нас вы можете посмотреть бесплатно Salted Butterscotch Popcorn Cheesecake | Rosie Foodie или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Desserts don't get much more decadent than this! It's salty, it's sweet, it's creamy and it's crunchy. What more could you want from a single mouthful? SUBSCRIBE to the channel: https://www.youtube.com/alotonherplat... Like me on Facebook: / alotonherplateyoutube Follow me on Instagram: / rosiefoodie Follow me on Twitter: / rosiefoodie Ingredients: Popcorn: 1 tbsp flavourless oil pinch of sea salt 40g (1.5oz/quarter cup) popcorn maize kernels Salted Butterscotch Sauce: 30g (1oz) unsalted butter, diced 160ml (5 1/4 fl oz) double (heavy) cream 145 g (5oz/ 3/4 cup) muscovado sugar generous pinch of sea salt Cheesecake: 200g (7oz) digestive biscuits small handful of popcorn pinch of sea salt 100g (3.5oz) butter, melted plus extra for greasing 500g (1lb 2oz/2 cups) mascarpone or soft cheese 100g (3.5oz/ 1/3 cup) quark or thick natural yoghurt 80g (3oz) icing (confectioners) sugar plus extra to taste 100ml (3.5 fl oz) double (heavy) cream