У нас вы можете посмотреть бесплатно గోంగూర పచ్చడి 😋❤️ или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
మన ఆంధ్రశాఖం గోంగూర పచ్చడి 😋❤️ No grinding required Fresh gongura -2 cups Red chillies (5 to 10, adjust to taste) Coriander seeds Methi seeds powder (menthi podi) Salt, as needed • Mustard seeds (avvalu) • Cumin seeds (jeera) • Dry red chillies (for tadka) Hing (asafoetida) • Oil (for frying) • Optional: Water (for adjusting consistency) • Sliced onions (to serve) Process : Wash and dry the gongura leaves well. Fry red chillies and coriander seeds in a pan on low flame until they smell good, then grind them with a little methi seeds powder. In the same pan, cook the gongura leaves until they turn soft and become a paste. Add the spice powder and salt to the cooked gongura, and mix everything well. For the tempering, heat oil, then add mustard seeds, cumin seeds, dry red chilli, and a pinch of hing. Pour this over the pachadi, mix, and serve hot with rice, onion slices, and green chillies. #gongurapachadiandhrastyle #gongura #foryoupage #reachmorepeople #reach #pickles #southindian