У нас вы можете посмотреть бесплатно Hazelnut Joconde Sponge или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hazelnut Joconde Sponge 235g eggs 125g sugar 50g hazelnut flour 45g all-purpose flour 30g cocoa powder 18g cornstarch 2g baking powder 30g melted butter A pinch of salt Preheat the oven to 160°C (320°F) Put the eggs, sugar, and salt in the bowl of a stand mixer and beat until pale and fluffy Combine the flour with the cornstarch and sift it into the egg mixture in 2-3 additions along with the cocoa powder Also sift in the hazelnut flour Gently fold in, then add the melted butter Spread into a 32x32 cm silicone mold and bake at 160°C (320°F) for 14 minutes If you don't have such silicone, spread it onto a baking sheet lined with parchment paper to a thickness of 1 cm Once baked, remove from the silicone and let it cool