У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Ginger Milk Curd | 薑汁撞奶做法(無糖版)| Easy Hong Kong Dessert или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
【薑汁撞奶做法(無糖版)|新手都可以一次撞成功!】#港式甜品 #GingerMilkCurd Subtitles are available in English and Chinese. Just turn on CC if you prefer full English captions! 這道傳統的港式甜品,只要掌握「薑汁+溫奶」的溫度平衡,新手也可以一次撞成功。 這次特別示範無糖版本,保留濃濃薑香,簡單、健康又暖心~ 🌿 材料(1人份): 牛奶 180ml(全脂) 老薑 約50g(取薑汁約 1 tbsp) 做法: 1) 將鮮薑研磨成蓉,再壓出汁液,取約1湯匙置碗中備用。 2) 煲熱全脂奶至冒煙,熄火,再搖晃煲身將奶稍為降溫。 3) 將牛奶撞入碗內,以碟蓋著保溫並不要移動,放置約5-10分鐘即成 趁熱享用。 Yves Tips! *如嗜甜,可加入1-2茶匙砂糖於牛奶同煮。 *必須選用老薑,因為老薑汁液中的粉末沈澱物是成功凝固的關鍵。 *牛奶不要煮至滾起,當煲至有煙及牛奶邊有泡便可熄火,再以煲身搖晃的動作將奶稍為降溫。(曾經有朋友分享另一方法,牛奶煲滾後,以另一個煲來回將牛奶倒來倒去有如拉茶般,不過我測試過及經驗所得,其實這個動作同樣只是將牛奶降溫,所以我便以同一個煲搖晃的簡單的方法完成。) 🥣 詳細步驟請參考影片,附有中英文字幕。 喜歡這個食譜,也可以試試我最新的泰式甜品 👉 椰汁球 Kanom Krok: • How to Make Kanom Krok – Thai Coconut... — 【Ginger Milk Curd (No Sugar) – Easy & Classic Cantonese Dessert】 This classic Hong Kong dessert is comforting and easy to make at home! With ginger juice and warm milk, you'll have a soft, smooth pudding with no added sugar. 🌿 Ingredients (1 serving): 180ml whole milk ~50g old ginger (about 1 tbsp ginger juice) ✨ Full instructions in the video (Cantonese with bilingual subtitles) Try my latest Thai street snack recipe too 👉 Kanom Krok (Thai Coconut Pancakes): • How to Make Kanom Krok – Thai Coconut... — 📖 Written recipes, blog stories & more cooking tips: https://bonnieyveskitchen.com 🧂 Subscribe for more Hong Kong & Thai homestyle recipes: / @yves_kitchen