У нас вы можете посмотреть бесплатно Salted vs unsalted butter или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
History can explain a lot about why the salted vs unsalted butter debate runs so hot. Thanks to Squarespace for sponsoring this video! Go to Squarespace.com for a free trial, and when you’re ready to launch, go to http://squarespace.com/ragusea and add code “RAGUSEA" at checkout to save 10% off your first purchase of a website or domain. **SOURCES IN ORDER OF APPEARANCE** Elaine Khosrova, author of "Butter: A Rich History": https://www.workman.com/products/butt... 1920 edition of The Creamery Journal mentioning that 3.5% salt was then the standard for salted butter (p. 99): https://play.google.com/store/books/d... "Mastering the Art of French Cooking" by Julia Child et al.: https://en.wikipedia.org/wiki/Masteri...