У нас вы можете посмотреть бесплатно 虾仁韭菜水晶饺 - Shrimp and Chive Crystal Dumplings или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
虾仁韭菜蒸饺,自制水晶饺皮,柔软有嚼劲,鲜虾餡鲜美脆爽,给家人蒸上一笼做早餐或者午饭都非常完美 材料: 馅: 360g 去线虾仁 100g 韭菜 1 小勺盐 1/2 小勺糖 1/2 小勺白胡椒粉 1/2 大勺绍兴酒 1 蛋白 2 大勺橄榄油 2 小勺淀粉 2 小勺芝麻油 皮: 1 杯澄粉 1 杯玉米淀粉或者土豆淀粉 210 毫升热水 1 小勺橄榄油 这个配方可以做26个饺子 水开后蒸6分钟 Shrimp and Chive Crystal Dumplings, fresh out of the steamer. Tasty shrimp and chives flavor combination with a chewy translucent wrap. One of the best Asian cuisines you must try. Ingredients: Filling: 360g peeled and deveined shrimp 100g chives 1 tsp salt 1/2 tsp sugar 1/2 tsp white pepper 1/2 tbsp Shaoxing wine 1 egg white 2 tbsp olive oil 2 tsp corn starch or potato starch 2 tsp sesame oil Wrap: 1 cup wheat starch 1 cup corn starch or potato starch 210 ml hot water 1 tbsp olive oil this recipe makes 26 dumplings Steam over boiling water for 6 mins