У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Tembleque (Puerto Rican Coconut Custard) | Dining Traveler Cooking Series или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
I'm back... with The Dining Traveler Cooking Series! I can't believe we're at part four! In this edition, we're focusing on easy recipes to make at home with an international flair. For this episode, we're making Tembleque. Tembleque, a creamy coconut custard, is a popular Puerto Rican dessert that is very easy to make. Bonus: it is vegan and gluten-free! If you're hosting an elaborate dinner, making tembleque will save you a lot of time! Here's the recipe: 2 13.5 oz Cans of Unsweetened Coconut Milk (ensure it's full fat) 2/3 Cups of sugar 1/2 Cup Cornstarch 1 Tsp Vanilla Extract pinch of salt Toppings: 1 Cup Shredded Coconut (optional) Ground Cinnamon Detailed instructions in the video Equipment: Medium saucepan (thanks Misen, for my new saucier) Whisk: https://amzn.to/3i54GSM Wooden Spoon: https://amzn.to/3i7pbyg Eight ramekins or a 4 cup baking dish: plastic wrap