У нас вы можете посмотреть бесплатно PITA SAGA (PITAGAHAMA) /Glinus oppositifolius BARA RECIPE - Traditional food of Odisha или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Pita saga (pitagahama)/glinus oppositifolius bara is cooked in a coarsely ground pita saga, garlic, badi,cumin seeds and dried red chilies. The botanical name of pita saga is Glinus oppositifolius is an erect or almost prostrate, much-branched annual herb. This annual herb is bitter in taste and reputed to exhibit anti-diabetes and anti-microbial properties. In Odisha state of Indian subcontinent, the bitter tasting leafy greens are known as pita saga or pita gahama locally. The odia ward pita means bitter. Since the taste is bitter, so these are assigned with a name as pita saga. Ingredients : Pita saga - 2 handfuls Black gram/biri badi - 6 Red chilli - 2 Garlic , cloves - 8 Cumin seeds - 1/2 tsp Turmeric powder - 1/4 tsp Salt Mustard oil