• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Persian Jeweled Orange & Saffron Four Fruit Rice by Chef Katayoun Amidi скачать в хорошем качестве

Persian Jeweled Orange & Saffron Four Fruit Rice by Chef Katayoun Amidi 5 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Persian Jeweled Orange & Saffron Four Fruit Rice by Chef Katayoun Amidi
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Persian Jeweled Orange & Saffron Four Fruit Rice by Chef Katayoun Amidi в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Persian Jeweled Orange & Saffron Four Fruit Rice by Chef Katayoun Amidi или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Persian Jeweled Orange & Saffron Four Fruit Rice by Chef Katayoun Amidi в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Persian Jeweled Orange & Saffron Four Fruit Rice by Chef Katayoun Amidi

#FarhangFlavor: Episode 23: CHEF KATAYOUN AMIDI- PERSIAN JEWELED ORANGE SAFFRON FOUR FRUIT RICE This week we travel to Tehran to visit Chef Katayoun Amidi, the mastermind behind the very popular Instagram page Katbanou's Kitchen   / katbanou.kitchen   to learn about her original Persian style Jeweled Orange & Saffron Four Fruit Rice masterpiece with crispy rice "Tahdig." "My four fruits rice with orange saffron chicken was a personal inspiration and a tribute to the richness and colorfulness of Persian Cuisine. It’s a voyage of taste with an essence of traditional ingredients such as saffron and rosewater accompanied with mystical perfumes of freshly selected dried fruits. This combination of fruits and spices glides you through a beautiful journey across different regions of Iran. This dish will glitter as a colorful painting on a table and will become the main attraction of your serving." - Katayoun Amidi Follow Chef Amidi on Instagram at:   / katbanou.kitchen   Learn more about #FarhangFlavor by visiting https://www.Farhang.org/Flavor Fruit Mixture: 125 grams of almond flakes 125 grams of dried cranberries 125 grams barberries 450 grams of dried apricots 2 teaspoons oil 3 tablespoons honey 3 tablespoons of sour orange juice 225 ml of orange juice 1 teaspoon black pepper 1 teaspoon ground coriander seeds 1/2 teaspoon cinnamon powder 1/2 teaspoon ground cumin 1/3 teaspoon ground cardamom 1 1/2 teaspoon salt 1 teaspoon ground Saffron 1 tablespoon rosewater 1 tablespoon orange blossom water The Rice: Rice 5 cups or 600 grams Salt as much as you desire Crispy Rice: 4 tablespoons yogurt 3 tablespoons oil 3 tablespoons hot water 1 teaspoon ground saffron Orange and Saffron Chicken: 2 medium onions 2 garlic cloves 2 tablespoon of butter 1 tablespoon vegetable oil 1 teaspoon onion powder 1/2 teaspoon garlic powder Salt and pepper as you desire 1/2 teaspoon cumin 1 teaspoon turmeric 12 pieces of chicken fillets 1/2 teaspoon ground Saffron 350 ml of orange juice 3 tablespoon lemon juice Instructions: In a large skillet add the almond flakes over medium heat until they are golden and aromatic. Start with firmer ingredients and slowly shift towards soft ones. After the almond flakes are a bit roasted add the bite-size dried apricots. Cook over medium heat for five minutes stirring occasionally. Now it’s time to add the cranberries and once again we give it a gentle stir for 2 to 3 minutes. Drizzle some vegetable oil as needed. Sauté for about 5 min until everything combines. We shall now start to add the wet ingredients. First, create a well at the center of the mixture in order to drizzle the honey. Quickly after pouring some sour orange juice, and bring it to boil. Follow this step by adding some orange juice and stir for a few seconds and bring it to simmer. At this stage add all the spices: Black pepper, ground coriander seeds, cinnamon powder, cardamom, and cumin. Give it a stir for 1 min on medium heat and finally add some salt. For more flavor and color add some ground saffron. Mix well! We finish this process by adding barberries, orange blossom water and rosewater that shouldn’t be cooked for more than 30 sec. This will give the mixture a traditional texture and rich scent. The Chicken Start by dicing the onions very fine and delicately as well as our garlic cloves. In a medium skillet fry the onions until they are light, then add the garlic and sauté for few seconds. Follow these steps by adding some garlic powder and onion powder as desired. Then the turmeric powder, some cumin, and black pepper. Now it is time to add our chicken fillets on top of the sautéed onions. Season with salt and pepper. While cooking the chicken, add some ground saffron and cover the chicken with orange juice and pour some fresh lemon juice. Cover with lid and let it cook for 35 minutes or until the chicken is tender and the sauce is thickened. The Rice: In a large non-stick pot, bring water to boil on high heat. Once the water is brought to boil, add the rice and cook it for 10 min (depending on the quality of your rice). Now taste a few grains and if softened and al dente, it is ready. Drain the rice in a large colander. For the famous Persian Tahdig (crispy rice), mix some hot water with a few tablespoons of full-fat yogurt and drizzle of vegetable oil. Once again add some ground saffron and whisk until the mixture is even and smooth. To this mixture, we add some cooked rice and stir it all together to obtain yellowish rice. Spread it evenly at the bottom of the pot. Now add 1 layer of white rice on top of the yogurt saffron rice mixture. Then add a layer of dried fruits mixture then continue this process until we reach the top of our pot. Add some vegetable oil or butter as you wish on top and cook it for 45 min on medium heat. Hopefully, you and your guests will enjoy this aromatic and colorful Persian dish. Noush-e-jan!

Comments
  • 4 года назад
    "Havij Polow" Iranian Saffron Carrot Rice with Chicken by The Caspian Chef
    Опубликовано: 4 года назад
  • HowTo: Persian Jeweled Rice with Lamb Stew 4 года назад
    HowTo: Persian Jeweled Rice with Lamb Stew "Gheyme Nesar قیمه نثار"
    Опубликовано: 4 года назад
  • Персидский рис с шафраном: подробный рецепт! Полный рецепт приготовления персидского риса с шафра... 5 лет назад
    Персидский рис с шафраном: подробный рецепт! Полный рецепт приготовления персидского риса с шафра...
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Iranian Tahchin Is The FANCIEST Rice Ever 1 год назад
    Iranian Tahchin Is The FANCIEST Rice Ever
    Опубликовано: 1 год назад
  • Снимаю Шляпу Перед Тем Кто Придумал Этот Рецепт! Век  Живи Век Учись! 3 дня назад
    Снимаю Шляпу Перед Тем Кто Придумал Этот Рецепт! Век Живи Век Учись!
    Опубликовано: 3 дня назад
  • ЛУЧШИЙ хрустящий персидский рисовый пирог с шафраном (тахчин) 6 лет назад
    ЛУЧШИЙ хрустящий персидский рисовый пирог с шафраном (тахчин)
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Лучший персидский рис | Как приготовить плов из риса с драгоценными камнями, отдыхая с Ленни 3 года назад
    Лучший персидский рис | Как приготовить плов из риса с драгоценными камнями, отдыхая с Ленни
    Опубликовано: 3 года назад
  • Селёдка под шубой, классический Праздничный Салат. Шикарный и очень вкусный рецепт на Новый год 2026 2 дня назад
    Селёдка под шубой, классический Праздничный Салат. Шикарный и очень вкусный рецепт на Новый год 2026
    Опубликовано: 2 дня назад
  • ПАХЛАВА — Главный Десерт на Новый Год! 6 дней назад
    ПАХЛАВА — Главный Десерт на Новый Год!
    Опубликовано: 6 дней назад
  • Секрет приготовления вкуснейшего риса басмати!  Стиль ресторана Хадрами! 2 года назад
    Секрет приготовления вкуснейшего риса басмати! Стиль ресторана Хадрами!
    Опубликовано: 2 года назад
  • Shirin Polo (Sweet Rice with Chicken) - Cooking with Yousef 2 года назад
    Shirin Polo (Sweet Rice with Chicken) - Cooking with Yousef
    Опубликовано: 2 года назад
  • Persian Jeweled Rice | Javaher Polo Recipe with Saffron, Nuts & Dried Fruit 2 месяца назад
    Persian Jeweled Rice | Javaher Polo Recipe with Saffron, Nuts & Dried Fruit
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Как приготовить персидский рис 9 лет назад
    Как приготовить персидский рис
    Опубликовано: 9 лет назад
  • Samin Nosrat's Persian-ish Rice | Genius Recipes 5 лет назад
    Samin Nosrat's Persian-ish Rice | Genius Recipes
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Turn Plain Rice into Something Special with This Simple Technique 5 месяцев назад
    Turn Plain Rice into Something Special with This Simple Technique
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Persian Albaloo Polow (Morello Cherry Rice) by The Caspian Chef Omid Roustaei 5 лет назад
    Persian Albaloo Polow (Morello Cherry Rice) by The Caspian Chef Omid Roustaei
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Gemüsenest in 15 Minuten – Geschmack wie im Restaurant! ✅ 3 месяца назад
    Gemüsenest in 15 Minuten – Geschmack wie im Restaurant! ✅
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • ## 🥕 Carrot Rice with Meat and Prunes | Persian Carrot Pilaf with Saffron and Dried Plums 6 месяцев назад
    ## 🥕 Carrot Rice with Meat and Prunes | Persian Carrot Pilaf with Saffron and Dried Plums
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • How To Make Persian Javaher Polo (Jewelled Rice) 6 лет назад
    How To Make Persian Javaher Polo (Jewelled Rice)
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Почему я раньше так не готовила? Я не устаю их готовить! Дешево и безумно вкусно. 2 дня назад
    Почему я раньше так не готовила? Я не устаю их готовить! Дешево и безумно вкусно.
    Опубликовано: 2 дня назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5