У нас вы можете посмотреть бесплатно HOW TO SOAK FRUITS FOR BLACK CAKE !! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Fruit cake/black cake is a must on the twin island Republic of Trinidad & Tobago during the Christmas time. The darker the fruits, the richer the flavor. Fruits soaked in rum, cherry brandy, or liquor of your choice brings about a "boast" to local bakers. Usually fruits are soaked from 3 months to 1 year, and can last for quite a very long time. Enjoy my fruit prep and SUBSCRIBE to my beautiful channel. Ingredients for soaking fruits: 1 air tight jar (of your choice) 1/2 bottle cherry brandy (preferably) 1 bottle Angostura White Oak Rum (less can be used) 1/2 bottle Promegranate Liqueur (or Liqueur of your choice) 1 lb pitted prunes ( cut in 4 quarters) 1 lb mixed peel (mixed fruits) 9oz - 1 lb dates (cut in 4 quarters) 1 lb maraschino cherries 1 lb currants 1 lb Sun Maid raisins N.B Follow the step by step preparation in my video, and look for my cake recipe coming up.