У нас вы можете посмотреть бесплатно [ENG SUB] Simmered Winter Vegetables | Three Michelin Star Restaurant in Kyoto или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Make your home cooking taste like a pro! Learn how to make a delicious dish from professional chefs. If you like this video, please hit the "Like" button and subscribe to our channel. This time, Chef Nakamura from Isshisoden Nakamura in Kyoto, showed us how to make simmered winter vegetables. Ingredients 600g round daikon radish shungiku 1/6 carrot 5 dried shiitake mushrooms 1 deep-fried tofu yuba [Seasonings for the daikon] water, enough to submerge the daikon in the pot 50g niboshi 15g and 5g sugar 10g light soy sauce [Seasonings for the shungiku] 350cc dashi 2g light soy sauce [Seasonings for the carrots] 500cc dashi 5g salt mirin [Seasonings for the shiitake] 250cc shiitake juice (water used for rehydrating) 5g dark soy sauce 7g light soy sauce 14g sugar [Others] yuzu citrus chili peppers -------------------------------------------------------------------------------------------------- Isshisoden Nakamura http://www.kyoryori-nakamura.com/inde... Gourmet Studio FOOVER (Japanese only) https://foover.jp/ CUISINE KINDOM (Japanese only) https://cuisine-kingdom.com/ Instagram / gourmetstudio.foover Contact us below for any business inquiries! [email protected] -------------------------------------------------------------------------------------------------- Our cooking channel introduces friendly recipes and 'HOW TO COOK' tutorials directly shown by professional chefs in Japan - presented by Gourmet Studio FOOVER and CUISINE KINGDOM. #Michelin #JapaneseCuisine #Japan