У нас вы можете посмотреть бесплатно Spicy Stir-Fried Octopus | Nakji-Bokkeum или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Stir-fried octopus, known as "nakji- Bokkeum" in Korean, is a popular Korean dish characterized by its spicy and savory flavor, The dish has a slghtly sweet and smoky undertone, balancing the heat of the chili. Octopus itself is tender, absorbing the flavor of the sauce while providing a satisfying texture. Nakji bokkeum is usually served with rice or noodles to complement its bold and spicy taste. Ingredients: Octopus (4 ea = 1 kg) Cooking Wine (4 tbsp) Soy Sauce (4 tbsp) Chili Oil (2 tbsp) - Optional Chili Powder (4 tbsp) Chili Pepper Paste (2 tbsp) - Optional Oyster Sauce (1 tbsp) Honey (2 tbsp) Sugar (2 tbsp) Minced Garlic (2 tbsp) Minced Ginger (1 tbsp) Black Pepper (1 tsp) Sliced Onion (1 ea) Chopped Mild Pepper (3 ea) Sliced Green Onions (5 ea) Sliced Perilla Leaves (15 ea) - Optional Sesame Oil (1 tbsp) Sesame Seeds (2 tbsp)