У нас вы можете посмотреть бесплатно SUCCULENT!! THE BEST LOIN WITHOUT THE OVEN!!! SUPER EASY!! AMAZING!! CHRISTMAS SPECIAL!! Isamara ... или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Get my Annual ONLINE COURSE Plan: http://isamaraamanciocursosonline.com.br JUCK!! THE BEST BAKED SIRLOIN!!! SUPER EASY!! AMAZING!! CHRISTMAS SPECIAL!! Isamara Amâncio My cup is 210 ml. CHRISTMAS LOIN INGREDIENTS FOR THE LOIN 1.300 kg of boneless pork loin (pork tenderloin) ½ cup (tea) of lemon juice 110 ml 1 and ½ liters of water 1 tablespoon of sugar 12 grams 1 tablespoon of salt 16 grams 1 teaspoon of finely grated ginger 1 teaspoon of Calabrian pepper (and if you want the sauce less spicy, use half the amount of pepper) 2 tablespoons of grated garlic 30 grams ½ tablespoon of lemon zest 2 tablespoons of lemon juice ¼ cup of chopped chives 1 teaspoon of chopped rosemary 2 bay leaves ¼ cup of chopped parsley 1 teaspoon chopped basil ¼ cup olive oil 1 cup grated onion 220 grams 1 cup chopped pineapple 160 grams 2 cups boiling water INGREDIENTS FOR CARAMELIZED PINEAPPLE 1 level tablespoon refined sugar for every 4 pineapple slices INGREDIENTS FOR THE SAUCE 1 cup strained sauce left in the pan 210 ml 1 level tablespoon butter 12 grams 1 level tablespoon wheat flour 9 grams 1 cup water 210 ml 1 level teaspoon sugar 4 grams HOW TO MAKE: Follow the step by step instructions in video. Thank you. Check out more tips, recipes and ONLINE COURSES on the website: http://www.isamaraamancio.com.br Contact for partnerships: [email protected] Instagram: / isamaraamancio