У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make kerala style coconut chutney/Kerala coconut chutney for idli,dosa /Coconut chutney или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
@Maryzkitchen #chutney #keralarecipes #idli #coconut INGREDIENTS Grated Coconut – 1 cup Shallots – 4 Ginger grated – 1 inch size Green chilli – 2 or 3 or as per taste Salt to taste Water – ½ cup Oil – 1 tbsp [ coconut oil ] Shallots chopped – 3 Red chilli – 2 Curry leaves – few Mustard seeds – ½ tsp Urad dal – ½ tsp *Use freshly grated coconut . METHOD Take coconut + ginger + shallots + green chilli + salt in a mixie jar and grind . Add ½ cup water and grind into a smooth paste. Transfer it into a bowl.Heat oil in a small pan, add mustard seeds and urad dal and let them crackle . Then add shallots, red chilly and curry leaves. Fry until crispy and golden brown. Pour it over on chutney curry and give a mix . Serve as an accompaniment for southindian breakfast . VARIETIES OF CHUTNEY RECIPES - https://maryzkitchen.com/?s=chutney VARITEIES OF IDLI RECIPES - https://maryzkitchen.com/?s=IDLI VARIETIES OF DOSA RECIPES - https://maryzkitchen.com/?s=dosa VARIETIES OF SAMBAR RECIPES - https://maryzkitchen.com/?s=sambar